Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Za mě to mělo jen jednu jedinou chybu a tou byl výběr Mišíka ml. Adam Mišík totiž neumí hrát, je nesympatický jak vzhledově, tak hlasově a nerozumím tomu, že mu dá někdo takový prostor v jinak špičkové sérii. Pevně věřím, že tohle posbírá opravdu hodně cen a já se přimlouvám i za kameru, která byla úchvatná! Představitelé hlavních rolí byli obdivuhodní a přiznám se, že celou sérii jsem už viděla dvakrát. Všechny kladné a vynášející komentáře do písmena podepisuju a těším se na další skvělý počin.

plakát

Jak přežít svého muže (2023) odpad!

Veliké peklo, veliké. Bernášková je sice hezká ženská, ale marná sláva, neumí hrát. Příběh naprosto o ničem, nesmyslné spojitosti, nenavazující krávoviny...bože můj. Škoda peněz. Vždycky když si říkám, že to bude hovadina, tak mě někdo překvapí kam až to jde posunout.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Osvěžující. Děkuju za tenhle film, protože už jsem ztrácela víru v cokoli koukatelného od našich tvůrců. Dlouho nic nepobavilo. Ano, vsadilo se na skvělé obsazení, ale i tohle už tu bylo...obsazení bez dobrého scénáře, na dobrý film nestačí. Vetchý skvělý jako vždycky, Kostková se svým šarmem a vtipem nikdy nezklame, Hofmann je srdcovka, Polívka vyplňuje generaci herců, která nám chyběla (tu hezčí část :))....no, tohle ve filmotéce zůstane. Jen houšť, pořád máme potenciál točit hezké filmy!

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Výborně zpracované téma skutečné události. Bála jsem se, aby neznalý divák "pochopil", ale bylo srozumitelné i laikovi a tak netížilo nevědomí. Skvělá hudba, masky, výprava. Jednoznačně si tahle série zaslouží plný počet.

plakát

Rocketman (2019) 

Zdařilé a ano, i já se bála srovnávání s Bohemian Rhapsody, ale jak čtete i níže, je to zcela JINÉ a to je v pořádku. Chvílemi se to jevilo jako "burleska", ale vlastně ano, proč ne?! Výkon Tarona byl skvělý, jak herecky, tak hudebně. Skvělá kamera, byla jsem nadšená. Co mi chybělo, bylo jakési popotáhnutí děje dál...víc z Eltnova života. Bylo by to poutavější, ubrat dlouhých scén, kde to nebylo třeba...nuž...každý by uchopil materiál jinak, tomu rozumím. Za shlédnutí rozhodně stojí!

plakát

Lída Baarová (2016) 

Jestliže dá někdo takovému filmu "odpad", pak moc nerozumím tomu, že se pak doma u televize v klidu směje Kameňákům (a že to tak často opravdu je!). Možná by to chtělo vidět trochu víc než špatnou kameru a špatné filmové triky. Ano, špatné a nepatřící byly, to je pravda, nicméně já viděla skvělé herecké výkony. Dabing se nevydařil, herecké obsazení velmi. Tam kde to dostávalo sílu, tam to shodil nešťastný výběr scén. Filip Renč se nesnažil napodobit ani suplovat Třeštíkovou! Renč jen natočil cosi z doby kdysi. Čerpal z pramenů, které měl k dispozici a zbytek byla fikce...no a? Tohle není dokument, tohle je příběh prvorepublikové herečky, která svojí naivitou a krásou zničila nejen sebe, ale i životy jiných. Možná je to jen velké očekávání od takového námětu, který se ne úplně podařilo dostat do roviny, na které by měl být. Škoda. Ano, je to škoda, nicméně "odpad" to opravdu není.

plakát

Hlava v oblacích (2004) 

Našla jsem obsazení a pustila si film. Začátek filmu moc nechytí, ale když vydržíte, budete odměněni, řekla bych, jedním z mála výtečných snímků.Tenhle mi ve filmotéce určitě zůstane.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Na film mě přitáhnou herci, to především a pak hned příběh - někdy naopak, každopádně neoblíbená K.Dunst a milovaný J.Sturgess mě bavili a příběh byl zvláštní a vůbec ne špatný! Krásné sci-fi které bych byla ráda viděla ve 3D ! Hezký film.

plakát

Prime (2005) 

Nemám ráda Umu Thurman a přesvědčila mě jen M.Streep. Nakonec jsem se i bavila. Život je zkrátka rozmanitý...