Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Poslední recenze (8)

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Mrzí mne, že režisér Rallye smrti dokáže vyprodukovat něco tak tragikomického, jako je tento výtvor. A bohužel mám pocit, že tohle bude mít snad i pokračování. Nejen, že tahle absurdní slátanina s chaotickým střihem a spoustou nelogik, nestojí za prachy do kina, ale ani za čas se na to podívat doma!

plakát

Skyfall (2012) 

Je mi líto. "Bondovka" se zase nekoná. Craig, no na toho jsme si zvykli a snaží se na maximum. Ale tak průhledný scénář ochablý o klasické Martini, Bondgirls, AstonMartin, Vyhytávky jsou pryč. Ano je to takový jakýsi "reborn" a příprava na nový věk a postavy byly vyměněny, ale, že M odejde mi bylo jasné skoro od začátku. Tohle není Bondovka, ale nějaká dobrá britská detektivka. Jediné co se dá považovat za pozitivní je záporák. Javier Bardem byl opravdu brilantní, i když zapáchal "Jokerem", ale dobrá. Nicméně Bond a jeho dlouhá pauza na zamyšlení v útěkovém tunelu a následný úprk před výbuchem a rambovský styl mega-detonace starého baráku po pádu helikoptéry... ne páni režiséři, tohle není Bondovka, ale nějaký survival. Zkusme se v příštím filmu alespoň trochu vrátit právě k bondovkám Q, vychytávkám, hračičkám, humoru, bongirls, akce a vše, co se postupně vypařilo a z 007 tématu se stal obyčejný celovečerák... byl jsem opravdu hodně zklamán, kdo čeká bondovku, ať si doma pustí NE-Craigovské díly, namíchá si Martini a jde spát...

plakát

Brutální Nikita (1997) (seriál) 

Je až zarážející kolik lidí zde odkazuje na celovečerák Brutální Nikitu z devadesátýho. Ten posloužil pouze jako předloha, kterou se inspirovali asi tak z 0,15%. Takže hodnotíme seriál, nikoliv FILM, ano? Za mých náctiletých let a na tu dobu až neuvěřitelně high tech a hlavně hodně surové psycho. Dnes s jiným pohledem na svět jsem (Zatím) dvě série zhltl stejně fascinovaně jako kdysi. Je to kultovní záležitost, kde se snoubí nejvyspělejší technologie, zakázaná láska, absolutně psycho momenty, parta vyvolených (Nikita, Michael, Birkoff, Walter, Šéf, Madeline) a asi opravdu možné řešení tajných organizací. Do detailu vychytané oblečení, intreriéry a úžasná hudba všech žánrů . Je FAKT, že v pubertálních letech jsem bohužel stihl jen dvě série. Teď s žasem koukám a třetí a absolutně se nenudím. Ale z některých komentářů začínám mít velký strach o pátou, která prý má působit jako džus z již vymačkaného ovoce a ještě s hodně nahořklým ocasem. A to bych velice, velice nerad. Hodnocení si tedy nechám až se dokoukám. _______ Technologické postřehy: V prvních dílech ještě všude mávali disketami. Bleskurychle ale nahradili mini-disky a na tu dobu opravdu ne předvídatelnými "USB" disky. (Neměly USB konektor ale trochu jiný) velikosti nehtu. LCD panely v té době hodně vzácné. A tablety? Co byly ty jejich panely co si nosili, dnes multifunkční tablety (Mmch Jabka by je asi mohly zažalovat, že se to podobá ájfounu). 3D projektory? 3D laser projekce? No dámy a pánové, ale myslím, že v tomto ohledu hodně propracovaný seriál. Po technické stránce nádhera. Už jen šéfovy projekce u stolu.

Poslední hodnocení (334)

Fallout (2024) (seriál)

14.04.2024

The Beekeeper (2024)

09.02.2024

Vyprávěj (2009) (seriál)

24.01.2024

#annaismissing (2023)

16.11.2023

Nová generace (2018)

30.04.2022

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film)

25.01.2022

Matrix Resurrections (2021)

19.01.2022

Arcane: League of Legends - Season 1 (2021) (série) (S01)

17.01.2022

Případy 1. oddělení - Série 2 (2016) (série) (S02)

11.01.2022

Reklama