Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Dobrý Will Hunting

Dobrý Will Hunting (1997)

Všechno bylo již dvěstěkrát řečeno, tak jen ve zkratce: Scénář - *****, Režie - *****, Herecké výkony - *****(* dala bych šest, kdybych mohla). Rozhodně nelituji dvou investovaných hodin; chytlo mě to, rozplakalo (Výkon Minnie byl úžasný! Její zlomené srdíčko jsem cítila, jako by bylo moje vlastní), zkrátka potěšilo. Chválím! Btw, chtělo by to více společných filmů Damona a Williamse - dohromady jim to šlo znamenitě.

Deník Bridget Jonesové

Deník Bridget Jonesové (2001)

Hlavním receptem, jak umět po třicítce prežít život, je umět si ze sebe udělat legraci. A když se o vás navíc přetahují dva nejvíc sexy chlapi z celé Británie, tak už je to vlastně úplná hráčka. Bitvu na ulici mezi Markem a Danielem bych si mohla přehrávat do aleluja :)

La La Land

La La Land (2016)

Film hýřící barvami, skvělými písničkami, dílo zároveň nerealistické i syrově skutečné, filmový konec přesně dle mého gusta, resp. jeden z nejkrásnějších konců, které jsem viděla. Promočený balíček kapesníčku, rozhodně nejlepší film roku, děkuji!

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

The Departed je vynikající film s naprosto špičkovými hereckými výkony, za což si bezpochyby zaslouží plných 5. Nicméně stále trvám na tom, že četnost výskytu výrazu f.ck byla přehnaná.