Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (44)

plakát

Angustia (1987) 

se nedivím, že ten film není příliš známej...nesnesitelná hovadina

plakát

Antikrist (2009) 

pro mne velmi těžko stravitelná fantasmagorie od larse von triera , která zřejmě (já to tak pochopil) pojednává o tom, že žena je svým způsobem stělesněním zla. vizuálně působivé-ano, herecky velmi dobře zahrané-ano, dalo by se to nazvat uměním-asi jo,místy velmi nudné-ano, podívám se na to ještě někdy znovu- ani ne.

plakát

Avengers (2012) 

jo, je to takovej ten klasickej popcorn, ale kulervoucnost akčních scén provázená dokonalým zvukem, spojená s vtipem nadlidsky vyhlížejících postav a plejádou všelijakých hi-tech hraček zde funguje na 400%!! takže se na to dívá opravdu velice dobře. rozhodně jeden z těch lepších komiksových filmů.

plakát

Baby Blues (2008) odpad!

násilí páchané na dětech, zabalené v tak smoúčelně laciném a debilním obalu, že nemůžu jinak.

plakát

Bubliňák (2001) 

taková tradiční netradičně ujetá komedie o klukovi co se narodil bez imunity a proto musí svůj život trávit zavřený v bublině... spousta bizardních postaviček, nádherný look, skvělý jake gyllenhaal, několik opravdu vtipných scén, lehce předvídatelná pointa, lineární klišovitý příběh. pohodová "roadmovie" oddychovka u které jsem se hlavně ze začátku docela dobře bavil.

plakát

Dealer (2004) 

zcela chápu co tímto depresí a prázdnotou naplněným dílkem chtěli tvůrci říct a zajisté se jim to i stoprocentně povedlo, páč ty dvě hodiny sledování byli pro mne opravdu čistým utrpením, znovu už bych to nedal. p.s.: karel gott drogy nebere

plakát

Dealer (1996) 

do jak hustého bahna lze zabřednout? film který vás hned na začátku chytne za koule a drtí a drtí. když teda nějaký máte.

plakát

Diktátor (2012) 

někomu se to může zdát až moc hrubé a hloupé. ale ujišťuji vás, že sacha baron cohen je velmi inteligentní člověk a skvělý herec. já se řehtal od začátku do konce i když to v konečném vyznění moc humorné není. aladeen/aladeen

plakát

Evidence (2012) 

když jsou závěrečný titulky zajímavější než celej film je asi něco špatně.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

bavilo o něco víc než předchozí díl,(ten jen tak mimochodem nic moc) vtipnější a akčnější řekl bych. a i když příběh je od začátku do konce narýsovanej v jedný přes tisíc stránek pročmáraný lince a těch otců, synů a bratrů bylo na zblití, tak jakmile se přestalo tlachat a došlo na nějakou tu blesky, ohněm a kovaným testosteronem nasáklou akci, bylo na co koukat. docela pěkný digi kulisy, 3d nenadchne ani neurazí.