Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (194)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Další příklad toho, kdy se na film chodí proto, že se na něj chodí. Není špatný, ale mánie kolem něj je přehnaná. IMAX zbytečný.

plakát

Mapy ke hvězdám (2014) 

Od Crash konecne dalsi poradna rezava uchylarna hodna mistra Cronenberga!

plakát

Final Cut - Dámy a pánové (2012) 

Luxusní podívaná plná neskutečně vtipných zvratů. Tedy klobouk dolů tvůrcům - geniálně sestříhané včetně hudebního výběru. Já si rochnil!

plakát

Lord of Tears (2013) 

J*A*S*M to za mě vystihl na 100 %. Je to škoda, protože hororová část filmu je výborná (včetně děsivého soundtracku) - nechápu, proč to museli promísit tak pitomou vatou. Sestříhat na 60 minut a dávám 4*.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Je možné, aby byl vysokorozpočtový komixový akčňák nudný? Je. Zatímco jednička bavila výpravností, dvojka ubila stupidním dějem a dost protivnými (až prostoduchými) charaktery. Je jasné, že Marvel není Tarkovskij - je tu hlavně pro zábavu...jenže ouha - kdo chce popcornový biják, musí o dům dál. A má-li jít o hlubší a vážnější hrdinovku, tak bledne vedle Watchmen. Ovšem Scarlettka neměla chybu :)

plakát

The Zero Theorem (2013) 

Gilliam is back! A se vsi paradou :) ..ovsem je mi lito tech, co filmy podrobuji vlastni naucene logice.

plakát

Bedways (2010) 

Spatne zahrane i natocene "drama" o nataceni porna. 3 mladi lide - "reziserka" a kluk s holkou, kteri maji "hrat". Do toho pretekani vztahu...takova nuda, ze jsem z pulky filmu odesel, jelikoz me uz nelakal ani prislib hardcore scen.

plakát

Cyklus (2012) 

Videoherni pojeti tematu, ktere by vystacilo na 15 minut dobre zabavy. Zpracovani neni rozhodne ostudne (na stredni Evropu), napeti celkem funguje...ale brzy se dostavuje frustrace z neustaleho cykleni docela nudnych pasazi a rozhovoru ktere nikdy k nicemu nevedou. Cele to je o ne zrovna prijemne situaci, kdy vse lidske hali podivna mlha, ktera ma vse vymazat. Do toho neustale restartovani reality o niz nikdo nevi, je-li prirozena ci umele stvorena. 3* za to, ze tvurci maji potencial v budoucnu do tohoto zanru slapnout poradne a Cyklus bylo pouze zkusebni demo, ktere si cely sal na LFŠ naplno "vyzral". Vzhledem k tomu, ze v ramci 3D animace jsme se u nas zmohli maximalne na Kozi pribeh, nemuzu dat "odpad" :)

plakát

L.A. Zombie (2010) 

Ty dve hvezdy za to, ze jsem diky LFŠ zazil situaci, kdy narvany sal nadsene kouka jak jeden zombik kouri pero druhemu...a odesli jen 2 lide :) Jinak celkem nuda a spousta zbytecnych zaberu z ulice. Cely film se cykli v desetiminutovkach: nekdo nekoho zabije - zombik mrtvole (chlapa) osuka velkym perem smrtelnou ranu - vystrikanim do rany vznikne dalsi zombik - par minut koukame na poulicni zivot zombika za zvuku jimave vazne hudby. Slus. Mozne najit analogii k houmlesackymu zivotu. Viva la Troma!