Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Být to bráno alespoň trochu s nadhledem a ne tak smrtelně vážně,byla by to větší zábava s vyšším hodnocením.

plakát

Anatomie pekla (2004) odpad!

Nechápu co tím chtěla režisérka říct.Kdyby finance vložené do stvoření tohoto "díla" raději rozdala chudým,jistě by udělala lépe. Úvodní rozkuřovací pánskou scénu jsem rozdýchal.Při tamponovém čaji mi přestával stačit dech,a při závěrečném krváku se mi zastavil,nemluvě o pnutí v oblasti žaludku. Děj nula,dialogy trapné.Roccovi jde spíše hekání při výkonu než souvislé věty. Celkový dojem: Hnus,humus,asi budu blejt velebnosti.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Věřte tomu, že je lepší si nejprve přečíst knihu než se vrhnete na film :-)

plakát

Avatar (2009) 

Vykradená Pocahontas,ale krásně vykradená ;-)

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Nevím co si mám o tomto dílku myslet.Nějak mi asi utekla celá myšlenka,kterou scénáristé měli na mysli. Zajímavé akční scény asi nevyváží celý děj filmu.Milovické exteriéry dokreslovaly celou postapokalyptickou atmosféru dokonale,ale to je tak vše.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nevím,měl jsem jiné očekávání.Přes pěknou vizuální a trikovou stránku mě film zárážel svými 100x ohranými klišé.Copak se takový nápad nedá zpracovat líp? Obsazení neokoukaných tváří byl dobrý počin,pár humorných scén pobavilo,ale toť vše.Světová invaze mě bavila víc. Jediné co nechápu je to,proč si amíci zvali ufouny,aby je následně na to rozstříleli...inu jiný kraj,jiný mrav.

plakát

Botostroj (1954) odpad!

Nechutná bolševická propaganda 50. let! Celý film je až do očíbijící svou snahou očernit J. A. Baťu. Ne bezdůvodně při premiéře ve Zlíně začali diváci na protest demolovat kino a rozehnala je až přivolaná SNB. Soudruzi nějak zapomněli, že si zlíňáci dobře pamatují, jaký Baťa opravdu byl.

plakát

Bumerang (1992) 

Přišel jsem,viděl jsem,zvracel jsem! Jedna hvězdička za pěknou šéfku...

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Po Princezně Mononoke další skvělý Japonský animáč.Nikdy mě nepřestane udivovat fantazie tvůrců anime filmů :-)

plakát

Černá hodina (2011) 

Moskvu napadnou neviditelní marťani a parta přeživších amíků si snaží zachránit krk a dojít do bezpečí dřív,než se z nich stane součást rozptylové loučky.Prochází městem,postupně hrdinsky umírají,ale nakonec natrhnou vetřelcům řitní věnec. No jo,mělo to své mouchy,ale neotřelý nápad s neviditelnými emzáky,kteří z lidí dělají posyp na zledovatělý chodník mě zaujal.Asi by se ze scénáře dalo vymáčknout víc,ale rozpočet byl zřejmě našponovaný. Shrnuto,nenáročná zábava na sobotní večer.Pro fandy nechybí ani ruský patriotismus :-)