Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (53)

plakát

Sexmise (1983) 

Tuhle polskou klasiku miluju 🙂

plakát

Papíry (2012) 

Srdce romantika a milovníka animáčů plesá :-)

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Po Princezně Mononoke další skvělý Japonský animáč.Nikdy mě nepřestane udivovat fantazie tvůrců anime filmů :-)

plakát

Lemonade Mouth (2011) (TV film) 

Velmi milé překvapení od Disney Channel.I když nejsem cílová skupina pro kterou byl film vytvořen,moc se mi líbil.Příjemná hudba,dobré obsazení,sic předvídatelný děj,ale se spádem. Člověk znovu zatouží se vrátit do školních škamen ;-) Disney not Dead...

plakát

Kdyby mě zabili... (2011) (TV film) 

Ještě před časem bych dokument tohoto typu odsunul do říše konspiračních teorií. Jenže za posledních pár let se v mém životě udály věci,které můj pohled nadobro změnily. Je mi velkou záhadou,že se tento dokument vůbec dostal do naší vládní televize. Tvůrcům palec nahoru a národu otevřené oči. Edit:Z "pochopitelných" důvodů dokument už z archívu ČT zmizel.Naštěstí je volně ke stažení na uložto.cz

plakát

Ghajini (2008) 

Tak takový nářez jsem rozhodně nečekal.Smekám před tvůrci tohoto díla.Dokázali,že Indie není tak filmově zaostalá jak by si někdo mohl myslet.Spojit krvák s romantikou a prvky humoru... Celé tři hodiny jsem seděl a s napětím čekal jak dopadne tahle strhující cesta hlavního hrdiny za odplatou. Postavy můžou někomu připadat toporné,nebo naopak přehrávající,ale jiný kraj,jiný mrav.Menší chyby snad divák tvůrcům a hercům odpustí.Dokonce se daly přežít ty popové vsuvky. P.S:Kalpana je kost.Asi se stěhuju do Indie ,-)

plakát

Země policajtů (1997) 

Konečně Slyho film který není jen o tunách vystřílených nábojnic(všehovšudy asi 4ks),hektolitrech krve a testosteronu pozvířeném ve vzduchu. Dost dobrá charakterní role,která může někomu připadat připitomělá,ale mě dostala.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

Nádherná sonda do duše vietnamského veterána a pohled na tehdejší politickou situaci kdy Veteráni byli všeobecně v nemilosti. Neopomíjím akční stránku,kdy John ukazuje své svaly,dovednosti z armády a střelecké umění s M60-kou s kilometry vystřílených pásů. Tohle je film který hned tak člověk nezapomene a kdykoliv se na něj rád podívá znovu.