Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

Pan Church (2016) 

Velmi podmanivý film, který Vám nedovolí odejít od obrazovky, protože Vás uhrane. Myslím, že takové filmy by měl občas vidět každý, zvláště, když je to ze života. Herecky úžasné.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nádherná pocta pro celou skupinu Queen, zvláště pak pro Freddieho. Byla jsem napjatá už dlouho předtím, než jsem vůbec měla jít do kina, a s první sekundou filmu začal nejlepší kinový koncert mého života, a to smrtelně vážně. Rami Malek, slovy to nejde správně popsat.. stačí se mu podívat do očí a jak někteří píšou - jsi jeho. Věřila jsem mu naprosto všechno, a ten jeho pohled, pohyby rty a pohyby těla.. byl neuvěřitelný.. Jsem moc ráda, že byl film natočen tak, jak je, je vidět dobré období, horší období a to nejhorší je taky nastíněno, ale nezabíhá do zbytečných detailů. Opravdu děkuji za tenhle film a možnost vidět ho v kině. Děkuji Queen.

plakát

Nesmělý svůdník (2015) 

Nevím, jestli se mi hlavní hrdina líbil více jako nesmělý nebo jako frajírek, ale musím říct, že mě dostal, místy jsem se cítila stejně trapně, jako on, a místy jsem se smála tak moc, až mi tekly slzy.. Je to zábavné, praštěné - bavila jsem se.

plakát

Ztracen v džungli (2017) 

Dávám nejvyšší hodnocení především za poslední fázi filmu, která patří převážně Yossimu. Věděla jsem, že mě Daniel Radcliffe nezklame, líbí se mi, jak ztvárňuje své postavy, a proto jsem mu jeho nadšení, bolest i úlevu věřila. Filmu nechybí pár vtipných momentů, avšak převládá krutá realita džungle, která je skvěle nastíněna..

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Tohle teda byla jízda! Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmála. Film je našlapaný akcí a ironií, kterou miluju, a navíc se tady spojil nepřekonatelný smích Samuela L. Jacksona a všeříkající pohled Ryana Reynoldse, což společně s nevybíravými nadávkami Salmy Hayek tvoří velmi zábavnou podívanou. Rozhodně stojí za zhlédnutí. A rozhodně v originálním znění, ten smích je nakažlivý! Jsem ráda, že jsem ho viděla v kině.

plakát

Labyrint mysli (2013) 

Přestože jsem tušila, kdo tohle "jádro pudla'" vymyslel, zdaleka ne všechny indicie mi došly. Bylo to promyšlené, napínavé a překvapivé od začátku až do konce, párkrát jsem se dost lekla.. Takže zhlédnutí určitě doporučuji.

plakát

Pořád jsem to já (2014) 

S lidmi s Alzheimerovou chorobou se v rámci své práce setkávám velmi často a musím říct, že Julianne Moore opravdu realisticky prožívá nástrahy nemoci a také snahu jí nepodlehnout.. Líbí se mi, že je ve filmu vidět pohled jak Alice, tak ostatní rodiny, převážně jedné z dcer, která s ní podle mého názoru jednala správně (ač to někteří nechápali), a se kterou Alice nakonec najde společnou řeč..

plakát

Legenda o drakovi (2015) 

Takhle má podle mě vypadat drak. Film má perfektní smysl pro detail, vždy přesně v tu pravou chvíli se záběr zpomalí, aby se mohlo vychutnat prostředí, barvy, hudba.. Souhlasím s jedním z komentářů - je to jedna z nejhezčích zfilmovaných pohádek o drakovi.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Poutavý příběh, v mnoha směrech velmi poučný a díky zpracování také snadno uvěřitelný (pro mě určitě) - zcela vás vtáhne do děje..

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

"Na celém světě jsou jen dva druhy lidí: dobří lidé, kteří dělají dobré skutky, a zlí, kteří páchají zlo". Dobrých lidí je velmi málo, dobrých a upřímných lidí jako Khan, je ještě méně. V hlavě mám spoustu myšlenek, napadá mě tolik věcí, co bych mohla napsat, ale myslím, že první dvě věty stačí..