Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

Malé královny krásy (2009) (pořad) 

Hodnotím to jako pořad, který ukazuje, jak někteří dokáží být hloupí a zaslepení, protože kdybych měla hodnotit obsah této reality show, to by ohodnotit prostě nešlo. Podle mě je to dobře sestříhané, ukazují jednak to, co mají matky s dětmi naučené, tak záběry v zákulisí a v rodinné "pohodě", jestli se to tak dá nazvat, takže si člověk může v hlavě všechno srovnat. Na jednu stranu říkají, že to dělají pro děti, protože ty to baví, na druhou stranu - když se dětem nakonec nechce (což se dá u dvouletého dítěte lehce pochopit), nutí je a balamutí dárky. Dostala jsem se k tomu úplnou náhodou, ale těch pár dílů jsem nevěřila svým očím, netušila jsem, že je to až tak děsivé.. Možná to některé děti baví, ale netuším, co má malá holka z obyčejného dětství, když má v osmi letech 87 korunek..

plakát

Něha (2009) 

Má to myšlenku, která nutí k zamyšlení, má to nějaký smysl. Na druhou stranu se mohlo trochu více "pošťourat" v psychice Erika i Lori, líbilo by se mi to ještě o něco více rozvinutější a napjatější.

plakát

Hedvábná cesta (2007) 

Knížku jsem nečetla, a proto nemůžu říct, jestli se film dal natočit lépe, ale něco mi tady chybělo.. Měl klasický průběh od nějakého začátku přes první zápletku, ale postrádala jsem nějakou "gradaci". Přišlo mi, že přesně v moment, kdy se z dané chvíle dalo něco vytěžit, začala scéna naopak upadávat. Film vcelku hezký, ale mohl být ještě zajímavější.

plakát

Osamělý jezdec (2013) 

Johnny by měl hrát už jen takovéto role, neskutečně mu to sedí a já se u toho neskutečně směju. Milé překvapení v podobě Armieho Hammera, kterého jsem viděla hrát poprvé a pro mě svou roli ztvárnil rovněž na jedničku. Je pravda, že bych film o trošku zkrátila, ale jinak mu nemám co vytknout. Podle mě jde o velmi originální pojetí spojené s vtipnými momenty, což dělá z tohohle filmu nadstandard. Klidně bych se na něj hned podívala znovu, hlavně na některé momenty, např. na záchranné akce se "Stříbrňákem" :-D

plakát

Turbo (2013) 

Už od března, kdy jsem poprvé viděla trailer na Turba, jsem se na tuhle animačku těšila jak malá a musím říct, že mé očekávání se naplnilo. Film jsem si naplno užila, hodně jsem se pobavila a u konce jsem si málem začala kousat rty. Tohle mě prostě baví.

plakát

Tajný život včel (2008) 

Film bych popsala asi takhle: upřímný, emotivní, zamyšleníhodný. Sešli se tady skvělí herci, z filmu si odnáším skvělý pocit. Miluju filmy, ve kterých to vypadá, že herci jen nehrají, ale svou roli žijí, a v tomhle to vypadalo přesně tak.

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Přiznávám, že jsem si film vybrala kvůli tomu, že jsou mi sympatiční hlavní hrdinové a měla jsem chuť na nějakou sladkost.. Trošku jsem se bála, že to bude kopie nějaké starší verze filmu s podobným námětem, ale naštěstí se to nestalo. Líbí se mi prostředí, kde se natáčelo, líbí se mi dialogy, chemie fungovala skvěle, trocha napětí se taky objevila, rozuzlení z části překvapilo a celkově jsem měla z filmu milý pocit, no paráda, co víc si přát.

plakát

Nebezpečné peřeje (1999) (TV film) 

Neříkám, že jsem z tohohle filmu byla nějak extra unešená, ale zase jako takový špatný se mi nejevil. Holt když se člověku v noci nechce spát, není to tak hrozné.

plakát

Dar (2009) 

V dialozích, kdy Susan Sarandon kladla sama sobě a také Pierci Brosnanovi pořád dokola otázky, na které nikdo neznal odpověď, jsem čekala, který z nich to nevydrží jako první a konečně řekne na plnou pusu všechno. On se snažil vydržet co nejdéle nohama pevně na zemi a nemyslet na bolest, ona žila jen pro to, aby se dozvěděla co nejvíce informací. Moc se mi tady taky líbila Carey Mulligan a Johnny Simmons, kterého jsem měla možnost vidět hrát poprvé. Velmi silný film.

plakát

Nora Roberts: Posedlost ohněm (2007) (TV film) 

Líbí se mi zápletka i zpracování, oproti některým jiným filmům ze série "Nora Roberts" se tenhle podle mě povedl, není to ani přespříliš romantické a cukrlaté ani přespříliš dramatické, takový zlatý střed.