Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Obsahy (7)

O zlaté mušce a zlém pavoukovi

O zlaté mušce a zlém pavoukovi (1976)

Moucha Cokotucha jednou najde penízek, za který si koupí samovar. Pozve všechny své hmyzí přátele k sobě domů na návštěvu, aby je mohla pohostit čajem. Nikdo její nabídku neodmítne. Všichni přijdou a dobře se baví, až do chvíle, než dorazí nezvaný host. Zlý pavouk, který má v plánu mouchu Cokotuchu zabít.

Interny

Interny (2010) (seriál)

Hlavními postavami sitcomu jsou čtyři stážisté. Varvara Černousová, Gleb Romaněnko, Semjon Lobanov a Boris Levin. Zaučuje je doktor Bykov a aby z nováčků nezešílel, pomáhá mu doktor Kupitman. Ti se často dostávají do různých směšných situací, ale řeší i každodenní problémy, na čemž je seriál založen.

Bakemonogatari

Bakemonogatari (2009) (seriál)

Araragi byl nedávno kousnut upírem a následkem toho se jím stal také. Z jeho prokletí ho ale osvobodil poněkud zvláštní kněz Oshino. Díky němu se Araragi rozhodl, že když potká někoho, koho postihlo podobné nadpřirozené neštěstí, pomůže mu. Bakemonogatari v překladu znamená "Příběhy monster". Anime obsahuje pět různých příběhů, ve kterých se můžete setkat s lidmi s podobnou zkušeností jako měl Araragi.

Nitaboh: Tsugaru shamisen shiso gaibun

Nitaboh: Tsugaru shamisen shiso gaibun (2004)

Nitaro (později Nitaboh) jako malý chlapec oslepnul, a jelikož věděl, že nebude moct pracovat jako každý, rozhodl se své srdce věnovat hudbě. Zkoušel hrát na flétnu, ale nešlo mu to tak, jak si představoval, a tak s tím přestal. Jenže jeho srdce prahlo po hudbě a potřebovalo nějaký hudební nástroj, který by uspokojil jeho touhu. A jednoho dne se tak stalo. Do místa, kde Nitaro se svým otcem žil, přichází potulná hráčka na shamisen, také slepá. Když Nitaro uslyšel kouzelný hlas jejího shamisenu, věděl, že tento nástroj bude tím pravým, a jelikož jeho zesnulá matka byla taktéž vynikající hráčkou na shamisen, neváhal a zeptal se slepé umělkyně, jestli ho na shamisen bude učit. Ta svolí a tady začíná příběh Nitarova života.

Koharu bijori

Koharu bijori (2007)

Do obchodu s roboty přichází mladý, perverzní Murase koupit si robo-služku. Nemůže si však vybrat, a tak jde dále, jenže ona si vybere jeho. Robo-služka chytne Muraseho za oblečení, když kolem ní prochází a právě díky toho si robo-krásky mladík všimne. Hned ho zaujme, a proto si jí okamžitě koupí. Robo-služka nejprve svého majitele s úchylkou pro sbírání figurek anime hrdinek a převlíkaní jí samotné nesnáší, ale později si začne uvědomovat, že právě Murase je smyslem jejího umělého života.

Boys Be...

Boys Be... (2000) (seriál)

Čtyři roční období se mění jako emoce a názory hrdinů tohoto anime. Těmi nejdůležitějšími z nich jsou Kyoichi s Chiharu a jejich přátelé Makoto a Kenjou. Nepostradatelnými jsou i Aki a Yumi. Kyoichi Kanzaki vždy miloval Chiharu, se kterou se znal již od dětství. A když u ní má konečně šanci, využije ji. Respektuje to, že většinu jejího volného času naplňuje atletika a podporuje ji. Ale později zjišťuje, že není tak dokonalá, za jakou ji měl...
Makoto Kurumizawa se stále bezmezně zamilovává a hledá svou lásku, ale najde nějakou, u které se usadí?
Ten, kterého nebaví hrát baseball, ale je v něm hodně dobrý, se jmenuje Kenjou Yoshihiko. O holky se moc nestará, takže když se zamiluje, je to jako blesk z čistého nebe, ale když už se tak stane, je v tom až po uši. Také má hodně bujnou fantazii.

Koihime musó - Season 1

Koihime musó - Season 1 (2008) (série)

Když byla Kannu malá, její rodinu vyvraždili bandité. A v tu dobu se rozhodla, že nechce, aby někoho dalšího potkal tento strašný osud, a tak se stala bojovnicí na cestách, která trestá bandity. Nejprve byla ve svém poslání dlouho sama, až později se sblížila s malou Rinrin s podobným osudem. Společně vyrážejí do nových dobrodružství, kde potkávají další a další přátele.

Reklama