Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama

Recenze (98)

plakát

Akujaku reidžó level 99: Wataši wa ura boss desu ga maó de wa arimasen - Ura Boss, Kokuhaku Sareru (2024) (epizoda) 

Tady to někdo zkazil, dle mě až moc, stříhalo se a ne zrovna dvakrát dobře. Co jsem četl, tak Eleanore a Yumiella měly být kamarádky, bohužel z anime to moc vidět není..... je to fakt škoda. První půllka tohoto dílu byla celkem dobrá, druhá je však mnohem horší. Protože tam se začalo stříhat, v jedné minutě vidíte jak Yumiella, si neuvědomuje city k Patrickovi, aby v další scéně najednou si toho vědoma byla. Tady někdo chtěl se za každou cenu dostat až rychle nakonec.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Je to hrozný, já jdu na akční film o monstrech a chci od toho vztahovku, a filozofické témata na styl, proč vlastně existujeme, a co děláme na téhle planetě. Místo toho dostanu film s monstry, které se mlátí, ale to jsem přece jako divák nemohl čekat, vždyť každý předchozí film o monstrech byl velmi filozofický.

plakát

Mato Seihei no Slave - Tanjou, Yuuki, Mezameru (2024) (epizoda) 

Konečně po dlouhé době, Ecchi Harém, hodně dlouho tu bylo jen samé Harémy, kde muži byli dokonalé bytosti a holky vlastně často jen nepopsané listy co mají být jen zamilované slečny, bez svých vlastních tužeb a snů, tohle se často děje právě u Isekai. Tentokrát i slečny mají zase své sny a tužby, něco chtějí a každá má vlastní osobnost. No a po dlouhé době se objevuje sice zase Ecchi, ale jen dobře, může to štvát jen puritány a lidi co vidí ženy jen v kuchyni. Navíc je to od tvůrce Akame ga Kill a trochu je to i vidět.

plakát

Hamecu no ókoku - Majo Doroka (2023) (epizoda) 

Je to pořád břečka, ale aspoň to má nejlepší postavu a to je hlavní záporačka, která mimochodem byla i autorova předchozí protagonistka v jiné manze. Bohužel pořád platí totéž co před tím, autor se snaží šokovat přemírou brutality, zezačátku to mohlo být dobré, ale všeho moc škodí.

plakát

Hamecu no ókoku - Morobito Kozorite (2023) (epizoda) 

Doufal, jsem že se mi to bude líbit, ale prostě zabíjení postav bez nějakého smyslu, sotva je člověk pozná a už jsou mrtví. Vše má své meze a chápu, že je tu jistá válka, ale když je to jen o vraždění začíná to být v celku nuda. Potenciál to mělo.

plakát

Higeki no genkjó to naru saikjó gedó Last Boss džoó wa tami no tame ni cukušimasu. (2023) (seriál) 

Holt se ukázalo pokrytectví a dvojí standard anime fan obecně. Milionátý power fantasy o tom jak hlavní mužský protagonista každému nakope zadek a každé ženská mu padne k nohám, to hned anime fanoušci uvítají s otevřenou náručí, harém anime já rád. Jenže posledních pár let harémy vypadají asi tak, že je to jen o těch mužských postavách a ženy jsou jen okrajově a vlastně celou dobu básní o tom jak jejich mužský je vlastně jen dokonalej, dobrým příkladem může být nedávný The Eminence in Shadow, který je mi z neznámého důvodu chváleno až do nebe. Pak se objeví Last Boss, kde je vlastně ženská protagonista, co porazila pár bezejmených banditů a už je označována za Mary Sue a Rey. Což mi přišlo směšný, možná už proto dávám zde pět hvězd. Ale tohle byl jeden z mých favoritů sezóny, samotná Pride mě bavila, sice chvíli mi lezla na nervy, s tím že se bála, že její zlá stránka vyleze, ale bohužel v anime není nic co by tohle naznačilo, že se tak stane (v novele prý jo). Co mi nevadilo byla většina postav v celém anime, což je fajn, navíc každá z postav tu má nějaký vývoj, jediný kdo mi později trochu vadil, že byl Stale, ani nevím proč. Z mužských postav jsem si však oblíbil nejvíc postavu Vala, kterej je trochu mizera, ale to na něm je zábavný. Mínus bych asi měl dát za Tiaru, je to sice hodná holka a příjemný charakter, ale zdá se že v příběhu toho moc nemá, tak jestli bude druhá série snad dostane i nějakou roli.

plakát

Kusurija no hitorigoto - Mugiwara (2023) (epizoda) 

Jo ta destrukce Jinshiho byla povedená :D chudák. Pokud chcete vědět o čem píšu, tak se na to musíte podívat,

plakát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) odpad!

Skončil jsem u čtvrtého dílu, jako měl bych dát jednu hvězdičku za monstra a pár dobrých scén s minulosti, ale prostě nemůžu. Celej seriál je prostě špatně, ne nemusel tu být Godzilla, ale něco víc o těch ostatních monster. Tohle je příběhově na úrovni Ordinace v růžové zahradě, jen v MonsterVerse.

plakát

Monarch: Odkaz monster - Následky (2023) (epizoda) 

Zatím to vypadá, že se to mohlo jmenovat Monarch: Legacy of Humans, monstra se objeví jen v jednom procentu dílu a o monstrech to též vůbec vlastně není.

plakát

Monarch: Odkaz monster - Odjezd (2023) (epizoda) 

Další Terra Nova, v traileru jsme s monstry zřejmě viděli naprosto vše, já se u tohoto dílů tak nudil že od půlky už jsem přeskakoval a nechal si jen ten pěkný konec. Bohužel, pokud vás lidské postavy nezaujmou, bude vás seriál hodně nudit a jestli chcete monstra.... tak nejspíš toho moc nebude.