Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (116)

plakát

ARA San Juan: Ztracená ponorka (2024) (seriál) 

Podíval jsem se za vás, abyste vy už nemuseli: Spoiler alert! Argentinci nejsou schopný schopný řídit ponorku. Pak jí nejsou schopný najít. Obviňujou se navzájem, kdo je víc neschopnej. Chvíli obviňujou Brity, že jim jí potopili kvůli Falklandům, pak Američany, že jim chtěj mapovat mořský dno. Nakonec zjistí, že ponorka byla celou dobu tam, kde od začátku tvrdili, že je. Co se přesně stalo ale nejsou schopný zjistit. Není zač.

plakát

Černé zrcadlo - Mazey Dayová (2023) (epizoda) 

Tohle bylo fakt špatný. Po každém díle Black Mirror se snažím hledat, co tím autor chtěl říct a kolikrát to rozproudí debatu na několik hodin. Tohle nerozproudilo nic.

plakát

Pavučina (2023) 

Spoiler alert: Kdyby film skončil tam, kde skončili i rodiče s tím, že klukovi hráblo kvůli šikaně a přehnané péči rodičů, v jejichž sousedství se kdysi ztratila holčička - bylo by to na pět.

plakát

Spy/Master - Episode 4 (2023) (epizoda) 

Je to napínavej seriál, to jo. Ale říkám si, jestli to už není trochu překombinovaný. Jsme u čtvrtýho dílu a už tu figuruje CIA, Stasi, KGB, BND, Rumunská tajná služba a muslimský radikálové.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Méně je někdy více. Scénárista měl evidentně několik nápadů a chtěl je nacpat do osmidílný série. (spolery!) - Tajemný ohořelý pásky, několikrát vyhořelej dům, návyková plíseň, sekta, démon zaručující plodnost, vražda bratra. Ve chvíli, kdy skript k seriálu píše 6 lidí, každej v něm chce udržet svůj nápad a rozpočet je jen na 8 dílů, nemohlo to jinak dopadnout.

plakát

Boba Fett: Zákon podsvětí - Kapitola 4: Bouře se blíží (2022) (epizoda) 

Po čtvrtém díle už odmítám předstírat, že nevidim ty scénáristický nonsense. Proč někdo útočí na projíždějící vlak, když se může schovat za dunou - to jsem přešel. Zbytečný dítko se zrcátkem, snipeři střílející z hypersonickýho vlaku, ok. Ale tenhle díl pozvaní "donové" odkejvali neutralitu, ačkoliv dostávají peníze nepřítele Mandaloriana, kterej z nějakýho mně neznámýho důvodu na sobě 90 % času nemá helmu, ačkoliv si jí Mandaloriani sundavat nesmí a když už jí na sobě má, tak se zázrakem z Temuera Morrisona stane Pedro Pasqual.

plakát

Gangy z Birminghamu - Série 6 (2022) (série) 

Musel jsem se přijít přesvědčit, jestli je 6. řada od stejnýho scénáristy a režiséra, jako předchozí řady. Bohužel je. Šest dílů absolutně o ničem, plný nesmyslných a nedomyšlených zvratů, naprost nedotažených dějových linek (Billy boys, Mosley), nezajímavých charakterů (Michael, Nolan nebo jak se ten amík jmenoval) a co mě hrozně zklamalo - idiotskejch scén (Duke a Finn a saturace plynovou maskou). Těžko věřit, že stejný scénaristi, který stvořili sérii s Brodym, vyprodukovali tuhle telenovelu, ve který je věčně sjetej Artur, věčně uřvaná Lissie a věčně kouřící a nic nevymýšlející Tommas (kterej má v některejch dílech šedý vlasy, aby je ke konci šedivý zase neměl). Nemesis, kteoru tu měl stvořit národní socialisus, se roztříštila mezi 3 charaktery, který ale jednotlivě dostaly tak málo prostoru, že vlastně žádnej nezaujal. Strašný zklamání.

plakát

Love, Death & Robots - 3. svazek (2022) (série) 

Návrat ke kvalitě první série. Zhltnul jsem to za večer, jen u jednoho dílu se nudil a několik epizod nám po skončení umožnilo vést filozofickou debatu nad myšlenkou 10 minutovýho díla. Love Death and Robots je fakt strašná paráda a mě akorát štve, že těch 9-10 dílů zkouknu za hodinu a půl a pak musím rok čekat. Kdo má rád podobnej formát filmů, doporučuju sledovat iShorts.

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Děkuji tomuto seriálu, že mi ukázal, kde mám hranice. Na mě už je to moc syrový.