Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (371)

plakát

Afghánistán (2007) odpad!

Začátek o verbování komanda se zdá zajímavý . Jenže ! Následuje zmatená symbolika , nesmyslné vidiny včetně pojídání lidských jater a to neustále v prostoru jedné jeskyně , kde téměř všichni zahynou . Nevíme ovšem proč . Je to nesrozumitelné představení .

plakát

Americký zločin (2007) 

Citlivější povahy a zejména ženy by se tomuto filmu měly raději vyhnout. Je to otřesné drama týraného dítěte. O to působivější, že se to roku 1965 skutečně odehrálo. Dlouho jsem ten otřes nemohl vydýchat .

plakát

Anatomie (2000) 

Germánské ksichty plus primitivní germánská dějová linka . A navíc - když ve filmu začně patolog u pitevného stolu svačit , tak rychle utíkejte pryč . Znamená to vždy mizernou úroveń .

plakát

Anatomie 2 (2003) odpad!

Že já vůl jsem s tímhle ztrácel čas ! Sekundář po promoci operuje zlomeninu spodiny lebeční a potom jen tak seřve šéfa kliniky . Následuje další šílenost - všichni kolem si nechají imputovat umělé svaly. Pak si píchají hormon štěstí . Herci ? Typické germánské ksichty . Možná by to mohlo být průměrné sci - fi , ale to by nesměli natočit Němci !

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Skvělý teologický thriller o střetu vědy a víry. Napínavá podívaná je přitažlivá už tím, že se odehrává v tajuplných prostorách kostelů, krypt a historických památek. Celé je to poutavejší, záhadnější a akčnější, než je Šifra Mistra L.

plakát

Andělé slunce (2006) 

Krutost a brutalita - to je motto depresivního filmu z Amazonie . Dvanáctiletá dívenka prodaná do bordelu mezi kopáče zlata a story jejího utrpení až po vylíčení útěku. To je celá poutavá linie příběhu , na který nezapomenete.

plakát

Andersonovy nahrávky (1971) 

Sean Conery má ještě svoje vlasy , milenka je platinová , na stěně visí Nixon a vrcholem techniky je magnetofon . Tedy správný film pro pamětníky . Je to klasické loupežnické téma . Polovinu filmu tvoří příprava na akci , ve druhé polovině lupiči řádí . Nakonec jsou pachatelé zlikvidování - což je na filmu to nejméně sympatické .

plakát

Ani stín podezření (1943) 

Na svou dobu / 1943 / jistě vynikající a poutavý film. Dnes, bohužel, ztrácí na napětí , dějových zvratech a už nemluvím o překvapení . Poněkud sirupovitě se to táhne , bez nějaké poutavosti . Zůstává poze ta všední Hitchcockovská klasika. A to je pro dnešní dobu málo .

plakát

Anna a vlci (1973) 

Kdo říká, že ho ve filmu už nic nešokuje, ať si prohlédne toto drama. Zpočátku pomalu se rozvíjející příbeh vychovatelky v podivínské rodině přináší v závěru takový šok, že se Vám to bude ješte dlouho vybavovat !

plakát

Apocalypto (2006) 

Je zajímavé, jak si Gibson poradil s neherci . Film je v podstatě samá akce snímaná digitální kamerou a většina záběrů je buď drastická, nebo k tomu má velmi blízko . A neherci vskutku řádí . Je to drsná podívaná , která se nedá zapomenout .