Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (371)

plakát

Souboj národů (2014) (pořad) odpad!

Prima naštěstí už tuto debilitu přesouvá na noční vysílání. Už bylo načase ! Totální trotlovina s hulákajícím Dejdarem je bez vtipu, bez nápadu a v ničem neupoutává. Tomuto trapasu předpovídám bleskový konec.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Obludný hnůj, odpornost a primitivita ! Je to bordel podívaná, kde každý leze na každou a čím je kdo hnusnější, čím debilněji mluví, tím má větší úspěch. Copak neexistuje postih proti reprodukování takových sviňáren ??

plakát

Ochránce (2012) 

64 procent je podle mne zde nízké hodnocení. Ale jsem možná ovlivněný Jasonem Stathamem, kterého obdivuju. Safe je akční klasika vyplněná ruskými gangy a mafiánským podsvětím a Statham zde kraluje. Milovníci akcí nebudou zklamáni.

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Jou, jou, jou - ti hrajou ! ....Odpadová příšernost s Ivetou Bartošovou a Miro Šmajdou vejde do dějin kanálových filmečků. Nelze rozpoznat, kdo si tu dělá větší legraci. Zda režisér, nebo herci. Tento " krimihoror " Vás příjemně obveselí. Nevím ale, zda vydržíte do konce.

plakát

Kennedyové (2011) (seriál) 

Je to sice poněkud zdlouhavý seriál, ale historii kopíruje celkem věrně, výběr a stylizace herců je na výbornou a celé to má spád a gradaci. Výborný zážitek, který překvapuje. Rozhodně Vás upoutá.

plakát

Westernstory (2011) odpad!

Tzv. česká komedie .........je to odpad na zvracení. K smíchu je akorát produkce filmu, kterou by za toto veledílo měli zavřít. Rozum nad tím škvárem zůstává stát. Líp už se pobavím při čtení Práva. To je na blití o něco méně.

plakát

Čápi s mákem (2010) (pořad) 

Iveta Bartošová je tlustá , věčně přiopilá a stále se afektovaně předvádí . Dolly Buster je v ksichtě natolik obludně zbotoxovaná , že postrádá jakoukoliv mimiku . Eva Máziková je uřvaná a ukecaná a Agáta Hanychová kupodivu až překvapivě civilní a přirozená . Zvláštní kategorií je cikánka Žemberyová , která má neustálé obavy ze všech civilizačních samozřejmostí a rozváže až po náležité konzumaci . Dohromady to tedy tvoří komický a kuriozní eintopf a kdo nečeká nějakou náročnost , či uměleckost , tak se výborně pobaví .

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Jou, jou, jou - ti hrajou ! Ale mě na nervy. Celá tato " komedie " je nevtipná, nudná a neskutečně rozvláčná. Scénář je postaven pouze na jediném vtipu . Herci sice hrají civilně, ale neskutečně podbízivě a trapně. To jste , pane Troško, kamsi šlápnul !

plakát

Králova řeč (2010) 

Oslnivý film, který pro mě hodně znamená, protože i já jsem trpěl v dětství touto poruchou řeči . Je to zpočátku konverzační komedie, která ale mistrovsky přejde do historického dramatu . Je oscarově ověnčená právem.

plakát

Rallye smrti 2 (2010) odpad!

Totální nesmysl. .....Tuberkulosní chroustek zde mlátí stokilové chlapy, do zvuku motorů nesmyslně ječí rocková muzika a děj veškerý žádný. To není žádné béčko, ale brilantní odpad !