Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Horor

Recenze (371)

plakát

Modrý samet (1986) 

Modrý samet je kultovní film, něco jako klasika a také jako klasika vypadá. Prostě zajímavé, oscarově nominované, ale přece jen poetická rozprávka. Žádné překvapení.

plakát

Westernstory (2011) odpad!

Tzv. česká komedie .........je to odpad na zvracení. K smíchu je akorát produkce filmu, kterou by za toto veledílo měli zavřít. Rozum nad tím škvárem zůstává stát. Líp už se pobavím při čtení Práva. To je na blití o něco méně.

plakát

Bestie (2003) 

Seagal měl zase své vítězné dny. Pistolkou s jedním zásobníkem zlikvidoval rotu žoldáků, zásahy samozřejmě všechny na komoru. A vítězil opět ve svém tradičním černém kaftanu, ve kterém jí, spí, zápasí- ale pozor- nikdy nesouloží !

plakát

Irina Palm (2006) 

Mě už ta dětská utrpení jaksi neberou. Drama.....stále drama ..... slzy a trápení ....chápu, že to musí být smutek, ale já ve své zbývající dekádě života se na těchto dramatech odmítám účastnit. Už i bez toho je život neradostný.

plakát

Kennedyové (2011) (seriál) 

Je to sice poněkud zdlouhavý seriál, ale historii kopíruje celkem věrně, výběr a stylizace herců je na výbornou a celé to má spád a gradaci. Výborný zážitek, který překvapuje. Rozhodně Vás upoutá.

plakát

Závěť (2007) 

Opět Kusturicova debilita. Není to ani k smíchu, ani k pláči. Prostě venkované jen tak vegetují a to jako má být umění. Navíc příšerná hudba. Takhle ujetou oslovinu může vážně natočit jen Kusturica.

plakát

Mangler 2 (2002) odpad!

Už začátek Vás bude nudit, pak si uvaříte kávu,....stále se nic neděje, tak si dáte kotel. A pak ještě jeden a další. Jedině tak se tahle pomatenost dá přežít. Zoufalá tupá nuda !.

plakát

Chřestýši (1999) (TV film) odpad!

Televizní kanály, včetně satelitních, teď neustále reprizují tupé hovadiny. Nezbývý, než se dívat na dokumenty.

plakát

Legenda o opilém Mistrovi (1994) 

Opět nudný Jackie Chan. Všechno už dávno předvedl, svou artistikou ve všech svých filmech už nás unudil a v tomto stereotypním komediálním repete už zase nic neukázal. Stejné, k uzívání chaoticky zmatené a hong-kongsky naivní. Divím se vysokému hodnocení, které zřejmě vyplývá s celkovým nezájmem k současné filmové produkci. Ta je nechutně katastrofální.