Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (3)

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Musím přiznat, že po přečtení anotace k filmu mě nijak dějová linie nezaujala, ale vzhledem k letní pauze mých oblíbených seriálů, jsem si přece jen řekl, že to zkusím. No a teď, po shlédnutí zatím nejnovějšího dílu musím opravit své první mínění. První díl je pomalý, a nabízí pomalý rozjezd. Ovšem už od druhého dílu se začínáte zapojovat do děje, začínáte vnímat osudy hlavních hrdinek a přemýšlet nad tím jak to asi skončí a co vězí za tou velkou záhadou. rovněž musím uznat, že při sledování některých dílu v noci v tmavém pokoji mi párkrát po těle přeběhl mráz, a že jsem byl párkrát pěkně vyšokovaný změnou která se tu a tam vyskytne. A nesmím zapomenout zmínit, že mimo zajímavých povah hlavních hrdinek, mě zaujala postava Tobyho, která se během děje pěkně rozvíjí a nabízí nám nové pohledy a nápady, myšlenky na rozluštění hlavní záhady, hlavního tajemství. Přirovnal bych ho k Damonovi z Vampire Diaries. Mé pokušení dát seriálů 5 hvězdiček zmařilo přece jenom to, že se mi to líbí míň než Vampire Diaries a jiné seriály.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Ačkoliv je to seriál podle zlých jazyků okopírovaný od 300 smíchaných s Gladiátorem, nemůžu od něj odtrhnout oči. Má to uchvacující příběh, perfektní herecké výkony a nepochopitelnou moc vtáhnout nás do děje! Vstoupit do arény a křičet spolu s nimi : ,,SPARTACUS!"

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Mně osobně tento film vrací do dob kdy sem ho jako malý sledoval pravidelně na videokazetách a okouzleně jsem pozoroval letícího psa, Kamenožrouty atd....I teď po několika letech když jsem si jej pustil znova jsem ohromeně sledoval příběh, a nedokázal jsem od toho odtrhnout oči. Je to určitě jedno z nejlepších děl světové fantasy. I přesto že není tak perfektně digitálně a efektně zpracováno jako LOTR, stejně ho musím označit jako za jeden z nejlepších filmů vůbec. Žel 2 a 3 díl už se nevyvedl vůbec...