Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (166)

plakát

Šógun (2024) (seriál) 

Škoda toho jalového konce. Jinak velmi dobré, ale konec si zasloužil nějaké epické vyvrcholení, ale toto bylo jen takové lehké vyšumění.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Dá se říct, že celkem dobré, ale není to film co si za pár měsíců pustím znova. Skoro bych rád přidal hvězdičku za Rajeshe. :D

plakát

Galaxy Quest (1999) 

Jejda, to bylo tak úžasně pitomý a vtipný, že se chechtám ještě po skončení filmu. Výborná parodie StraTrekku, ale zároveň i jeho pocta. Alan Rickman je asi nejlepší postava celého filmu, tomu to prostě skvěle sedlo.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Dobrá, vše z toho jsem viděl už jinde. Nebudu říkat vykrádačka, ale inspirace Blade Runnerem, Black Mirror, 6. den a Cyberpunk 2077 je jasně vidět. Vizuálně to ale funguje fantasticky. Příběh není moc originální a trochu mělký, takže na konci se nekoná nějak silný kulervoucí překvapivý zvrat, ale spíš trochu průhledný a očekávaný konec, Každopádně asi nejlepší česká sci-fi od dob Ikarie... Režisér Hloz má obrovský potenciál, jsem zvědav na jeho další tvorbu.

plakát

My (2019) 

Začátek vypadal solidně a říkal jsem si první black horror, co by mohl být dobrý už jen díky atmosféře. Pak se to zvrtlo do absurdní taškařice, která byla tak strašně hloupá, že ani nevím jestli to tak strašně špatně hráli herci a nebo jestli byl tak špatný scénář. Ne, více už nikdy...

plakát

Marťanská kronika (1980) (seriál) 

Mnohem lepší než jsem čekal, není to sci-fi o efektech, ale celkem dobré zpracování mé oblíbené knihy. Trochu mi chyběl marťanský blázinec, ale jinak nic výrazněji nechybělo. Perfektně se podařilo zobrazit mystično, které v knize hrálo důležitou roli. Herci až na výjimky hrají opravdu skvěle. Dobře strávených necelých 5 hodin.

plakát

Tlapková patrola ve velkofilmu (2023) 

Účel to splnilo, synovi se to líbilo. A překvapivě mě to ani nějak nenudilo. Dá se říct, že se to fakt povedlo.

plakát

Fotři (2023) 

Já se parádně bavil. Nevím jestli to bylo skutečně tak dobré a nebo jestli je nekorketního humoru tak zoufale málo, ale toto bylo velmi osvěžující.

plakát

Den po dni (2023) (seriál) 

Řekl bych že trochu inspirace Černobylem proběhla, ale naštěstí vše je od vyprávěno více fakticky a méně filmově. Velmi dobrý počin, který průběh nehody i záchraných prací celkem věrně popisuje. Za mě velmi dobrá práce.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) odpad!

Nechutný a absolutně stupidní film, postavy se kterými se nejde jakkoliv spojit. Dialogy na úrovni žáků speciální školy a absolutně nechutný fekální asi "humor". Nechápu vysoké hodnocení.