Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tak to by docela šlo :-) Neviděla jsem všechny díly, pouze první dva a tento. Musím říct, že do kina jsem šla s pocitem, že to mě tento film asi nenadchne. Nicméně, jsem se docela bavila, mělo to spád a bitva na konci mi taky padla do oka. Animované dítko Renesmée bylo trošku slabší. Zasloužené 3*

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Za normálních okolností bych asi tento film ohodnotila 4 hvězdičkami. Ale bohužel jsem na film koukala bezprostředně po přečtení knížky a to nebyl dobrý nápad. Knížka je výborně propracované a tento film nezachrání ani herecké výkony Toma Hankse a Audrey Tautou. 3+

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Konečně se dá v televizi koukat na nějaký seriál :-)...jako bych viděla náš vesnickej fotbal :-) Seriál je velmi dobře herecky obsazen a každý si v něm najde nějaký ten vtipný moment.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Průměrná komedie, která však díky hereckému obsazení a skvělými hity od ABBY posouvá tento film ze 3* na 4*. Nevim, co lidi máte proti zpěvu Pierce Brosnana :-)..ikdyž to možná nebylo dokonalý, tak přinejmenšim slyšet, jak někdejší James Bond zpívá SOS, mi přišlo dost úsměvné :-D Milovníci ABBY si však tuto letní komedii určitě oblíbí se vším všudy.

plakát

Pátý element (1997) 

Tento film spolu s Posledním skautem a Smrtelnostnou pastí, je pro nejoblíbenější, kde můžeme vidět Bruce Willise. Pro mě je to skvělý herec a spolu s Gary Oldmanem a Millou Jovovich se tady pořádně vyřádili. Pátý element jsem viděla už tak 20x a vždycky mě baví. Režisér Luc Besson si za tento kousek zaslouží velkou pochvalu :-)

plakát

Mortal Kombat - Boj na život a na smrt (1995) 

Christopher Lambert v jedné z hlavních rolí a návaznost filmu na počítačovou hru posílá tento film pro mě na 4*. Kolik já strávila hodin pařením týhle bojovky (asi jako každý druhý) a možnost vidět své oblíbené postavičky v reálném příběhu se mi opravdu líbí. Chápu ale, že lidem se to líbit nemusí...tohle je prostě srdcovka z dětských let :-)