Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (158)

plakát

The Munsters (2022) 

Haha genialni, dementi tady zase jednou nic nepochopili :D

plakát

Dekadence dnes (2017) (TV film) 

Velmi shanim tenhle dokument, nema ho nekdo, klidne jen v digitalni podobe? Kdyztak mi pls napiste

plakát

Neviňátka (1961) 

Fiha, tak to byl kurva horror. Skoro vubec se mi nestava, ze bych se u horroru skutecne bal neceho jinyho nez ze se proste leknu, ale tenhle to dokazal. Ty zabery z dalky a pak necekane naopak naprosty detail ducha, bloudeni po dome v cernocerne tme jenom se svicnem (kdepak se asi inspiroval Wan u Insidius) a nehorazne napinani divaka, no nadhera. Jeden z nejatmosferictejsich horroru, co jsem kdy videl, jako ze se -Bomba- jmenuju.

plakát

Skřet 2 (1990) 

Prostě za pět, není nic, co bych mohl vytknout - dostanete úplně všechno, co od takovýho filmu můžete čekat :D Projekce na otrlym divákovy byla bezkonkurenční, dokonce jsem od goblina během promítání dostal okurku :D

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

da best kino s Martinem Jenčem, kerej předtim pálil brčko a dal mi krábku od cigár na obraz, měl sem popkorn a kolu zero

plakát

Spyz (2003) 

Idioti zde nepochopili, že Spyz je záměrně tak neuvěřitelně amaterský, protože Ali G ve svém seriálu Da Ali G Show šel tento snímek nabídnout velkým filmovým studiím.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) 

Před chvilkou jsem se vrátil z kina a tohle byl prostě nejvíc cool film, který jsem kdy viděl!!! Ta energie, která z filmu přímo čiší mě neuvěřitelně nabila a tohle píšu ještě za zvuku našlapaného soundtracku. Všechna ta komiksovost a stylizace do videoher je prostě úžasná!!! V tuhle chvíli vím ale jedno určitě - na tenhle film musím ještě minimálně jednou do kina a co nejdřív si musím přečíst comics!!!