Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Oblíbené seriály (8)

Proč? 13x proto

Proč? 13x proto (2017)

Pět hvězdiček za nejlepší seriál poslední doby. Je úplně něco jiného na čem jsme byli odkojení mi jako teenageři. I starším ročníkům bych doporučil shlédnout, určitě má svůj odkaz a divákovi co dát. Mysteriózní, spíš bych řekl psychologický. Spoustě lidí tento odkaz může otevřít oči. Jak je to s šikanou na dnešní škole. Jak to mohou mít děti v době mobilů komplikované. První série výborná. Druhá se zabývá následky špatných činů ujde. A třetí, za mě zatím nejlepší se zabývá i otázkou dobra a zla a jak vše se vším souvisí. 4 tá též nebyla úplně zbytečná. Vše má kvalitu, obraz, kostýmy, hudbu. Jednotlivé postavy a povahy jsou prokreslené, příběhy postav zvláštní a jedinečné. Tohle se vážně povedlo ve všech směrech. I když se jedná o lepší třídu lidí, nezabývá se toliko plytkými příběhy a vztahy. Ale jde o skutečný novodobý realismus, bez nějaké zvláštní pretvářky. I když jsou zúčastnění z lepších rodin. Prostě :dO Takhle práce měla velký smysl a já tvůrcům a hercům moc děkuji, ze jsem mohl být této práce součástí aspoň jako divák... Ono ani nejde o téma šikany s kterou se každý vypořádá jinak. Někdo dobře, jiného poznamená... A někdo je holt citlivý tak jako představitelka a nezvládne to. Když se vše přiblíží, zapadá to do sebe jako jednotlivé dílky puzzle. Dalo se tomu zabránit, ano dalo. Kdo za to může? Téměř všichni kdo netečně prihlíželi bolesti, kterou dané věci té dívce způsobili. Jedna se skládala za druhou, až už to prostě neunesla. 13 důvodů proč. Co jeden unese, druhý už nemusí.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Na to, kolik tech serialu posledni dobou americka produkce vyplodi, je tento pro HBO, asi nejlepsi vec serialu, co jsem za posledni dobu videl. Celkem dobre kulisy, nadherne kostymy, dobre natoceno, prostredi...luxus.Pribehy a intriky se prolinaji, s lehce naznacenou linii deje, ktery je ale trochu fantasy, ajen malo se drzi historie. Zato se drzi doby, ve ktere se odehrava, mam rad draky a podobna legendarni stvoreni.

Roky a roky

Roky a roky (2019)

Ze začátku se mi jevilo jako kravina, ale vydržel jsem a nelituji. Mělo to příběh, hloubku co měla co říct. A nebylo to jen klišé happy endů.