Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Na tento film jsem se díval s mírným skeptismem. Batmanovská série mě nikdy moc nelákala a téměř 150 minutová stopáž mě skoro odradila. Nakonec jsem film přeci jen shlédl, DÍKYBOHU. Batman dostal grády nejen díky Christianu Baleovi, ale hlavně díky Jokerovi, kterého hrál Heath Ledger, který všechny ostatní postavy doslova zastínil. Film sám o sobě je velmi dějově vychytaný. Nečekejte žádnou bezhlavou řezačku, tento film ví, jak diváka zaujmout jak po dějové, tak po akční stránce. Jasných 5 hvězd.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Od tohoto filmu jsem čekal spoustu řečí a žádný děj. To co jsem ale viděl, mi vyrazilo dech. Po 110 minutách tohoto filmu jsem byl tím, co se událo doslova "citově" rozdrásaný. Nečekejte od tohoto filmu nějaké trapné poučování o tom jak jsou drogy škodlivé. Takových filmů je tu už plno. Tento film ukáže, co s vámi drogy udělají a divák se s tím prostě musí poprat po svém. Emocionálně velmi nabitý film, který si nezaslouží nic jiného než 5 hvězdiček.

Repo: Genetická opera!

Repo: Genetická opera! (2008)

Šílené, infantilní, perverzní a zvrácené, ale zároveň tak sterilní a dokonalé, že Vás tento film buď totálně uchvátí, nebo přinejmenším zaujme. Jedno je ale jisté - v každém případě na něj prostě nezapomenete.