Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (120)

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Ze začátku je film velmi napínavý a do jisté míry hodně koresponduje s českým děním na politické scéně. Často vás až zamrazí v zádech při pomyšlení, že něco takového se stalo. Je sice jasné, že se věci nedějí přesně, tak jak je divákovi předkládáno. Nicméně seriál vyvolává otázky jak že to tedy s politikou a s profanovanými kauzami je.

plakát

O pokladech (2012) (TV film) 

Herecké výkony a příběh byl naprostá tragédie. Nicméně se mi líbilo steampunkově laděné prostředí. Na českou pohádku dost netradiční.

plakát

Jiná země (2011) 

Film by mohl být ještě lepší kdyby to nebylo pojaté jako sci-fi, ale jako obyčejný snímek ukazující absurditu osudu. Herecké výkony byly super, ale celý motiv sci-fi byl nepromyšlený a nedořešený hodný tak maximálně studenta který o astronomii ví to že v noci jsou vidět hvězdy.

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Když někdo nemá nato aby dělal film (příběh) o cestování časem tak ať to raději nedělá. Při sledování filmu jsem se neubránil srovnávání s filmem Twelve Monkeys ale k tomuto filmu si to nemůže ani čichnout. Film ani nepřinášel novou či jinou myšlenku na cestování časem, vypořádání se s kauzalitou.

plakát

Ve stínu (2012) 

Skvělé výkony herců, super kamera a výběr lokací, ale naneštěstí velmi průměrný příběh. Dal bych 3,5* což je po zaokrouhlení 4*, ale na 4* to zase nemá.

plakát

Otčina (1994) (TV film) 

Velmi dobrá myšlenka která by zasloužila daleko lepší zpracování. Podání filmu je poměrně plitké a fádní. Z této myšlenky by mohl být velmi dobrý špionážní ficke.

plakát

Červený trpaslík - Série 10 (2012) (série) 

Hodnoceno po 1. díle. Bez dabingu to nebude nikdy ono. Takže s ostatními díly počkám až na dabing.

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Seriál svojí myšlenkou připomíná film Tomáše Vorla Gympl (2007). Prostředí gymplu s nefungujícím učitelským sborem a problematickými studenty. Naneštěstí je ale herecký výkon naprosto úděsný a dialogy otřesné. Celé to jen umocňuje příběh průhledný jak sklo. Jediné proč jsem dal jednu* je ten, že jsou ještě horší filmy či seriály.

plakát

Tři králové (1998) (seriál) 

Seriál je velmi poučný i když se místy nedrží pravdy. Rozhodně přiblíží hrdinství českého proti nacistického odboje. Naneštěstí je seriál zdlouhavý a místy nudný. Z tohoto tématu se dalo vytvořit daleko poutavější a napínavější snímek o špionáži než takovouto nudu.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Hodnoceno v 1. polovině 3. série. | 1. polovina 1. série mi hodně připomínala seriál Threshold (2005) který je opravdu odpad a proto jsem nechápal proč tento seriál má tak dobré hodnocení a bez toho bych se asi neprokousal dál. Postupem času je vše vysvětleno a ze zdánlivě nesouvisejících příběhů se utvoří jeden obraz který dává smysl.