Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (120)

plakát

Aeon Flux (2005) 

Naprostý propadák. Příběh připomíná román od A. C. Clarka "Město a hvězdy". Ve filmu chybí příběh. Jediné o čem se dá mluvit je myšlenka. Je to pouhopouhé akční cosi. U spousty věcí chybí vysvětlení nebo aspoň prostor pro jeho utvoření. Autory filmu by měli zavřít za něco tak nechutného. Dávám jednu hvězdičku, že se to dalo vydržet až do konce.

plakát

Akta X - Film (1998) 

Děj mi připadal nedokončený a místy mi děj hodně unikal.

plakát

Architektura pro vesmír (2006) (TV film) 

české znění: Dušan Jurčík, Jan Hlavička, ing. Marcel Green, Václav Kvasnička, Vladimír Tišnovský, Miloš Kostner, Barbora Petrů, Radim Štětina, Ondřej Dvorský, Michal Gulyáš, Yvona Jelénková, René Vápeník, Tomáš Jančařík, vyrobila: Česká televize 2009

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Ze začátku je film velmi napínavý a do jisté míry hodně koresponduje s českým děním na politické scéně. Často vás až zamrazí v zádech při pomyšlení, že něco takového se stalo. Je sice jasné, že se věci nedějí přesně, tak jak je divákovi předkládáno. Nicméně seriál vyvolává otázky jak že to tedy s politikou a s profanovanými kauzami je.

plakát

Babel (2006) 

zajímaví příběhy lidí které jsou vzájemně propletené. Bohužel to je asi tak vše co by se o tomto filmu dalo říct.

plakát

Batman začíná (2005) 

Film je dobře natočený, vtáhne do děje a příběh je zajímavý. Ovšem myšlenka stroje který dokáže odpařit vodu je vtipný. Člověk je tvořen z nějakých 70% vody. Zajímalo by mne jak přístroj rozezná kterou tu vodu má odpařit. :o)

plakát

Battlestar Galactica (2003) (TV film) 

Lodě nelítají jako letadla, na která působí vztlak a gravitace, ale jako plavidlo v prázdném prostoru na které nepůsobí gravitace. Stíhačky nemají jen ty obrovské trysky vzadu na prdeli lodi, ale mají i pomocné trysky, které jsou samozřejmostí pro pohyb ve vesmíru. Vězení, opravdu slouží k zadržení osob. Single Side Band modulace vysílaček je něco úžasného co se jen tak nevidí :) Ano je tam pár věcí, které jsou jen těžko uvěřitelné, ale tyto chyby neprovází celý seriál. Vyskytují se jen zřídka a málokdy. Seriál mě opravdu dostává po technické stránce i příběhu.

plakát

Bestiář (2007) 

příběh nic moc. Prvních 30 minut docela nuda. Ale musím říct že pak jsem se docela bavil. Občas tam bili i dobré scény u kterých sem se smál.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Po zhlédnutí sem to vyděl na 3,5 a chtěl sem to zaokrouhlit na 4, ale když sem si to promyslel tak mi z toho vyšla jasná 3