Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (40)

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Že todle vůbec někdo může pustit do vysílání... 🤔

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Temer jedina dobra vec jsou na celym tom filmu gorily a tech je tam sakra malo. Jeste ze jsem za to neutratil penize v kine.

plakát

Tři bratři (2014) odpad!

Uz dlouho jsem nevidel horsi pohadku :(

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Arnold zde má dost odlišnou roli oproti předchozím dílům série, ale i přesto film neskutečně táhne a pořád neuvěřitelně baví. Ukázal se v neskutečné formě a i ve svojem věku je tady za pořádnýho drsňáka! Klobouk dolu!

plakát

Predator Dark Ages (2015) 

Ať si zdejší kritici říkají co chtějí, to bylo prostě famózní. Super nápad zasadit predátora do středověku, nikdy předtím mě to nenapadlo, ale souboj středověkých rytířů a predátora byl prostě bomba a já poprvé od Arnolda fandil lidem. Dark ages je sice amatérský film, ale není to ani trochu poznat a jen blázen může říct, že to nebyla pecka, filmu se dá vytknout snad jen (malý spoiler!), že predátor v závěrečném souboji vytáhne meč. Takže suma sumárum naprostá bomba. Kdyby kluci udělali celovečerák, já bych na něj do toho kina šel.

plakát

REC 3: Počátek (2012) odpad!

První dva díly jsou vynikající, nicméně za trojku bych scénáristy zavřel do vězení. Neskutečná (nejde to napsat jinak) sračka. Předvídatelná a neuvěřitelné trapná. Bohužel už asi nedostanu z hlavy momenty jako ženicha ve zbroji svatého Jiří, Sponge John, scénka s mixérem, všechny scénky s nevěstou a motorovkou nebo otřesný závěr celého toho utrpení a to ani nemluví o neuvěřitelné tuposti asi všech hlavních hrdinů, kteří jednají naprosto nepochopitelně. Proč? Proč jste to udělali?

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

Kdyz se u 113 minut dlouhe komedie ani jednou nezasmejete, tak je zrejme neco spatne. Takze 1 hvezda za Kostkovou, protoze se mi libi a za Holubovou, ktera jako jedina pusobi, ze by mohla pobavit, jinak hruza.

plakát

King Kong 360 3-D (2010) 

Měl jsem to štěstí, že jsem to viděl naživo a bylo to opravdu úžasný :)

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Sice mi k dokoukání zbývá posledních pár minut, ale už ted vím, že je to ohromné zklamání a to jsem očekával málo. Proč mi neustále musí někdo hanobit můj milovaný starověk? :(

plakát

Zrození naděje (2009) 

Já se nemůžu pomoct, ale na rozdíl od velké části přispívajících se mi film líbil. Když si vezmu, že byl ještě k tomu pouze fanouškovský a s nízkým rozpočtem, tak naprostá bomba. Kostýmy (až na elfy :D), herci a i snaha o hudební doprovod ve stylu PP je vynikající. Dávám jasných 5* a doufám, že bude takových filmů přibývat.