Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (344)

plakát

AC/DC: Family Jewels (2005) (video kompilace) 

Skvělé písničky od legendární rockové kapely AC/DC

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Jim Carrey a jeho neuvěřitelná mimika dělá z tohohle filmu skvělou komedii, která je plná skvělých a vtipných scén.

plakát

Ali (2001) 

Průměrnej film o boxu, kterej rozhodně nemá na filmy jako jsou Rocky nebo Zuřící býk.

plakát

Americký gangster (2007) 

Taková průměrná gengsterka. U filmu jsem se chvílemi docela nudil a film mi přišel takovej zamotanej.

plakát

Auto (1977) odpad!

Tohle se mi vůbec nelíbilo.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Pořady o autech mam moc rád, ale bohužel tento zrovna není moc podařený. Můžou za to hlavně moderátoři, kteří se snaží být vtipný a bůh ví co, ale moc jim to nejde. Vždycky mě pobaví informace expert testuje. Většinou jsou zde testy tuctových aut, ale někdy překvapí a autosalón nabídne celkem zajímavý test zajímavého vozu. Škoda, že většinou moderátoři řeší úplný blbosti jako velikost zavazadlového prostoru atd. Shrnutu někdy dobrý a někdy příšerný.

plakát

Až do smrti (2007) 

Na film jsem byl celkem zvědavý jaký bude a byl jsem mile prekvapeny,protože jde o celkem slušný akční film, kterému nechybí dobry příběh. Film je hodně zajímavý do doby než :skončí Van Damme v kómatu a poté už je to slabší. Akční scény jsou dobře natočený a tato role Van Dammovi sedla.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Geniální komedie u který jsem se náramně bavil. Film má hodně dobře napsaný scénář a film je plnej skvělýho humoru. Všichni herci podávakí skvělý výkon, hlavně Jacques Villert, který je hrozně hodný a furt se snaží pomáhat, ale vždycky to nějakým způsobem pokazí. Je to prostě hodnej blb. Nejvíc se mi líbila scéna s exekutorem. Exekutor ten mě hodně rozesmál tím jak byl zažranej do svý práce a taky jak zjistil kde se nachází jeho žena. Jednoznačně Blbec k večeři je podle mě jedna z nejlepších francouzkých komedií za poslední roky, kterou určitě musíte vidět.

plakát

Blbý a blbější (1994) 

Jedna z mých nejoblíbenějších komedií a nejlepší komedie s Carrym. Skvělá zábava od samotného začatků do konce. Hlavní dvojce na cestě do Aspenu za sebou nechává pěknou spoušt a je to velmi zábavné, spousty hlášek. Nejvíce mě snad vždy pobaví jen samotný pohled na Jeffa Danielse a musim se hned smát.

plakát

Bony a klid (1987) 

Skvělý film, skvěle zahranej a doplněný skvělou hudbou.