Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Můj komentář bude velmi podobný těm, co tady už jsou. A nebo taky ne. Když jsem ho viděla poprvé, to bylo asi před pěti šesti lety, připadal mi jako každý jiný. Zvláštní na tom ale je, že jsem se prostě musela podívat na další díl. A na další a další a další. Nakonec jsem viděla velkou část dílů. To bylo někdy o letních prázdninách, tudíž jsem nestihla všechny díly. Hrozně mě to mrzelo, ale dál jsem se o seriál příliš nezajímala. Až asi půlroku poté ho začali dávat na Primě. A to jsem si slíbila, že se budu dívat na všechny díly. Jaké bylo mé zklamání, když jsem zjistila, že už dávají desátou sérii. Po posledním díle jsem měla velmi smutné období. To ale netrvalo dlouho, protože se Prima usmyslela (asi pro velkou sledovanost) dávat ho zase hezky od začátku. Tak tedy začala další vlna Přátel. Po skončení následovalo zase to smutné období, ovšem ne tak dlouhé. A teď, když milá Prima (to milá platí jen pro tuhle chvíli a pro tenhle seriál) vysílá Přátele odpoledne, kdy já jsem ve škole, nahrávám si tento skvělý seriál a aspoň mám každý den takovou chvilku, kdy si můžu pořádně odpočinout a zasmát se. Tenhle komentář asi moc nevypovídá o tom, co si o něm myslím, ale vzhledem k tomu, že ho sleduji už poněkolikáté a asi mě nikdy neomrzí, mám ho zřejmě opravdu ráda! To je asi tak všechno, gratuluju, jestli jste dočetli až sem, musíte se asi hodně nudit, protože kdo by četl komentář o tom, jak jsem sledovala Přátele....

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Monty Python. Není to tak šílené, jak se zdá..... Ale vlastně je. Je to strašně šílený! Parta chlapíků, co vymýšlejí jednu kravinu (když to tak nazvu) za druhou, dělají si legraci z náboženství, politiky, z hloupých i chytrých lidí, z postižených, ze stále močících, z neplavců, no prostě úplně ze všech. Ale víte, co je na tom to nejlepší (nebo nejhorší, jak pro koho)? Že jim to prochází! A právě proto se na jejich filmy lidé dívají a říkají si ,,jakou to ale mají ti chlapíci odvahu!''

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Jen, která nikdy neviděla počítač, Moss přehnaně inteligentní a Roy, který má jen jeden problém a to pozvat ženu na rande. Zdánlivě nesourodá parta, která se ale tak úžasně doplňuje, že je to k neuvěření. Pokud si chcete zlepšit náladu a od srdce se zasmát, pusťte si alespoň jeden díl, protože těch dvacet pět minut vás shodí ze židle, že už si zpátky sednete jen stěží. 120% a pokud se vám zdá tolik procent moc, zkuste to vypnout a zapnout!

Black Books

Black Books (2000)

Což takhle si zajít de jednoho velmi podivného knihkupectví, kde nikdy nevíte, co to vlastně..... bzzz....... a kde všichni..... jé, hele, moucha! Miluji suchý, břitký, černý, britský hum..... ty svině!........ Ano, humor! Humr??

Mrtví jako já

Mrtví jako já (2003)

Pod pojmem seriál si představíme partu lidí, která řeší své problémy v jakémkoliv prostředí. Většina těchto děl spadá po průměr a za pár let se strčí do šuplíku od stolu, který vlastní bláznivý muž žijící na samotce u lesa s jednou kočkou, potkanem a tchořem. Toho má nejraději. Líbí se mu jeho zvláštní vůně. Ten muž jednoho zjistí, že se mu stůl strašlivě viklá, zajede tedy do velkého obchodního domu IKEA (zde, jak můžete sami vidět, jsem se vyhnula skloňování jména, jelikož to jednoduše nevypadá pěkně) a koupí tam pěkný stůl z břízy a s otevírací skříňkou. Ta je umístěná vpravo. Nemá šuplík. Obsah původního nábytku, který stál pod oknem, aby onen bláznivý muž mohl psát své potrhlé povídky při světle (no, vlastně moc ne, protože si ten blázen postavil dům přímo pod stromem, nejenže mu tedy nesvítí slunce, ale riskuje, že mu jednoho překrásného dne strom na dům spadne) vysype do popelnice. Ten týden jsou popeláři ve hravé náladě, proto si všechny popelnice pohazují mezi sebou, obsah se velmi dobře promíchá a díla (seriály - že ještě víte, o čem mluvím!) skončí na skládce tak jako tak. Překvápko, co?! Jenže, velké jenže, tento seriál (o bláznivém muži ani slovo, přísahám!) opravdu není v tom šuplíku, který vlastnil (a kruci!) jeden hrozně neznámý člověk z planety na míle vzdálené. Ten seriál je jiný. Vtipný, sarkastický, oplývajíc černým humorem a tak triumfálně osvěžujícím! Ano, už jsem skončila!