Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (402)

plakát

Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (2009) (TV film) odpad!

Panečku to byla ale zase jednou zrůdnost "made in USA"! Moc by mě zajímalo, pro koho tohle natočili. Já bych na to svoje děti(kdybych nějaký měl) koukat teda nenechal, protože bych se bál o jejich duševní zdraví.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

"Ty staré paláce, ty velebné chrámy! A to jsme ještě nebyli u Pinkasů, tam je výčepní, ten to pivo teda úplně hejčká!" Ano ano, není nad důkladnou exkurzi památek... Komisař Ledvina je příklad člověka, co fakt umí žít a na to se taky hezky kouká. Snídat, obědvat, svačit i večeřet pivo, syrečky, tlačenku a utopence není vůbec špatný nápad. "TO CHCE ČERSTVEJ VZDUCH, ČEPOVANOU PLZEŇ A BUDE ZASE DOBŘE! -tohle by měli vážně tesat do kamene! A na univerzitě ve Wienerschnittzelbergu jsem chtěl studovat už jako malý klučina :-)

plakát

Advokát chudých (1941) 

Ten hostinský "nebo co" je výborný. Jinak se, ať se na mě nikdo nezlobí, jedná o melodrama, které moc nemusím. Na pana Korbeláře se dá koukat a ta role mu padne jak ulitá.

plakát

Agentky D.E.B.S. (2004) 

Kravina je to šílená, o tom žádná, ale hodně mě pobavila hlavní milostná dvojce, protože bych nikdy nevěřil, že se v americkém filmu pro mládež něco takového objeví. Takže za ty hezké holky dávám jednu hvězdu.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Seriál jsem sledoval jako dvanáctiletý kluk, hned jak ho v TV začali uvádět. Po některých dílech, které jsem sledoval sám v našem tehdejším třípatrovém domě u lesa a nedaleko hřbitova, jsem měl velký problém dojít se vyčůrat... .Z nostalgie 5*

plakát

Amadeus (1984) 

Nádherná výprava, moje oblíbená klasická hudba a korunu tomu nasazuje Salieri jako "otec všech průměrných" a Wolfgangův smích. Jóó, střet hrubé obyčejnosti s genialitou není žádná legrace! Nicméně udělat z diktování not scénu, při které vás mrazí v zádech, to prostě není normální. Bravo! Jediné, co mi hodně vadilo, bylo to, že byly některé opery nazpívány v angličtině a ne v jazycích, v jakých byly napsány (viz. Kouzelná flétna), ale to bylo asi nutné, aby to "zkousnul" i běžný divák v USA. Jinak jasný plný počet, takovýhle filmů moc není. Napodvacáté ohromný zážitek. P.s.:Nebojte se dabingu, v tomhle případě neubírá, Boris byl třída! Edit 15.11.2019: Napoosmdesáté a furt stejně dobré! Tenhle film zraje jako víno.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nejsem zrovna komiksák, ale u tohohle jsem se bavil slušně. Očekával jsem, že bude film založen na nápadité kameře a nespletl jsem se. :-) Tak si to shrneme: Záporák fajn, příběh ucházející, chování postav logické a scéna s jeřáby a hlavně s dědou v knihovně mě vysloveně uchvátila. P.s.: Duo Andrew Garfield/Emma Stone mi bylo mnohem milejší než Tobey Maguire/Kirsten Dunst.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

To, že je tenhle film balzám na duši, o tom nemá cenu ani psát. To je jasný! Ale ten soundtrack, TEN SOUNDTRACK! Zrovna včera jsem ho během jízdy autem z Děčína do Prahy dvakrát "otočil" a v tu chvíli by mě nevyvedl z míry ani slon ve škarpě :-)

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Jako chlap, obdivující každý den ženskou krásu, odpad! prostě dát nemůžu...