Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (402)

plakát

Talk show bez zábran (2010) (pořad) odpad!

bla bla bla bla, bla bla, bla bla bla... a tak pořád dokola... blbost bez zábran

plakát

Nuda v Brně (2003) 

No tak zas taková nuda v tom brněnskym činžáku nebyla. Silnější momenty sice střídají slabší, ale ústřední mladá dvojce je kouzelná a i ostatní nejsou špatní, takže za sebe můžu říct, že jsem se dobře bavil a některé scény si budu ještě dlouho pamatovat. "Tohle je na hovno! Jaruno skoč pro trubku od vysavače!"

plakát

Nedokončený film (2010) 

Vypovídací hodnota tohoto díla je obrovská. Každý dokument, který z bezejmenných, černobílých tváří z jakési dávno minulé doby, dělá skutečné osoby, s jejich bolestmi a strastmi, je k nezaplacení. A že těch bolestí konkrétně v téhle době nebylo málo... . Sečteno a podtrženo, na mě tenhle film zapůsobil hodně, víc než cokoli jiného za poslední dobu s tématikou WW2.

plakát

Jste to, co jíte (2006) (pořad) 

V tom případě jsem prase... co se dá dělat...

plakát

Bitevní loď (2012) 

Šel jsem na akční výplach a dostal jsem.................akční výplach! Jen doufám, že ty momenty, které jsem bral jako ironii, opravdu ironií byly. Pokud ano, je toho málo, co bych Peter Bergovi vytknul. Pokud ne, musel bych s hodnocením ubrat.... P.s.: Ani náhodou nejsem rasista, ale toho titanového černocha si mohli odpustit...

plakát

Hunger Games (2012) 

Učesaný Battle Royale po americku. Kdo čeká dechberoucí akci, ať nechodí na tuhle moralitku pro náctileté. Ještě mi tam chyběl "Patizón" a připadal bych si jak na Stmívání.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Zase jeden film, na který se koukat doma na notebooku prakticky nemá cenu. Ale ve 3D kině, jó to jó... :-) Oproti jedničce je tu víc všeho a pokud hledáte film na pobavení a ne na hluboké filozofování, můžu ho jen doporučit. Já se bavil výborně a to jsem na HT skončil prakticky náhodou a čekal jsem spíš zklamání. To se ale nekonalo, naopak... P.s.: Ralph Fiennes je jako Hádés skvělý!

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

"Na co ten nůž v nukleárním boji, pane? - Dejte ruku na tu zeď... . Nepřítel nedokáže stisknout knoflík, když mu vyřadíte ruku!" Škoda, že v době, kdy byl tento film natočen, mi bylo dvanáct a vzhledem k množství tělesných částí v něm poletujících vzduchem, by mě na něj rodiče jen těžko vzali a proto mi film utekl v kině. Na velkém plátně to muselo být něco! Ale i tak mě tahle "správná úchylárna" i po mnohačetném shlédnutí pořád dokonale baví. "Doktóóór!!" :-)

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Tak tohle bylo teda něco!!! Průser jako vrata!! Avatar? Conan? Nebo co to vlastně bylo? Každopádně to byla šílená nuda a obrovské zklamání. Pro koho ten film vlastně je? Jediné, co mě po dvaceti minutách začlo zajímat, byl rozkrok a výstřih paní Collinsové a to je zoufale málo. Andrew Stanton měl zůstat u svých krásných animáků, pro které jsem ho obdivoval, tohle byl omyl rozměrů vzducholodě! P.s.:Nenaleťte jako já, 3D projekce ze špatného filmu dobrý neudělá...

plakát

Já, padouch (2010) 

Možná je to i trošku sentimentální, ale malé množství té sentimentality občas neuškodí, Na mě to tedy fungovalo a bylo mi fajn. Navíc "Mimoňové" jsou bezvadní a dabing je díky panu Lábusovi opravdu vydařený. Palec HORE!