Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (110)

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Takovej Star Wars řízlej Falloutem. Ale funguje skvěle.

plakát

Chose Cooking The Movie (2015) (amatérský film) 

Mé hodnocení je dozajista ovlivněno skutečností, že sleduji skupinu Freakout jíž několik let a vím čeho jsou, resp. čeho byli schopní. Musím také přiznat, že u jejich tvorby vidím jistou klesající tendenci. Pryč jsou časy, kdy jsem se bavil u sledování letsplaye Last of us a v současné době mi přijde humor, který táto skupina produkuje za poněkud plytký a agresivní. Chose cooking je rozhodně nadprůměrný počin, na scéně amatérské tvorby, na který jsem se hodně těšil, ovšem ani tady nemohu zakrýt zklamání. Technické nedostatky - tedy zejména zvuk - nemá smysl řešit jelikož se jedná o amatérsky film. Co mě však zklamalo je samotný děj filmu, dialogy a odfláknutý (absentující) závěr. Postava Choseho působí poněkud zamlkle, nedostává tolik prostoru, což je hrozná škoda, protože pokud někdo mohl svým vystupováním film táhnout, tak to byl právě Patrik Horyna. Tady jakoby autorům došel dech. Postava Sergeie, coby ruského vidláka, mě víc štvala, než bavila, ale to spíše souvisí s příběhem, který je prostě víc o ničem, než o něčem. Snad bude pro Freakout ocenění ze Cinetube motivací aby v budoucnu produkovali ještě kvalitnější snímky - ten prostor na zlepšování tam rozhodně je.

plakát

Ladíme! (2012) 

Dvě hodiny naprostýho klišé sprovázeného americkým popem. I přes to se mi tento film líbil, a to zejména díky závěru, který jak je ve filmu několikrát symbolicky opěvován a spojován s filmem Breakfast klub, je proste pecka!

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Monk je blázen, House je génius v medicíně a Patrick Jane má nadpřirozené schopnosti... Jak originální

plakát

Texaský masakr motorovou pilou 3D (2013) 

Podprůměrný horor(?). Mužskou část publika zajisté zaujmou spíše vnady Alexandry Daddario než samotný hororový příbeh. Této skutečnosti si je pravděpodobně vědom také režisér. Nechybí samozřejmě stupidní chování a jednání postav (policajt prohlížející vinný sklep).

plakát

Divoké vlny (2007) 

Tak tenhle odvázanej animák šel totálně mimo mně. Bohužel mi nepřišel moc vtipný a už vůbec ne chytrý. Škoda.

plakát

Nevědomí (2013) 

Audiovizuálny orgazums v kombinácii s priemernym námetom a žiaľ aj spracovaním. Každopádne veľké sci-fi sklamanie tohto roku.

plakát

Babovřesky (2013) 

Hodně jsem se snažil koukat na tenhle film nepředpojatě. Zdeňka Trošku coby režiséra opravdu v oblibě nemám, ale i přes všechny negativní ohlasy na film jsem se chtěl o jeho kvalitě (nebo spíš nekvalitě) přesvědčit sám. Lhal bych kdybych napsal, že jsem se u filmu ani jednou nezasmál a dokonce to bylo i docela často. Jenomže i přes to jsem měl místy chuť někomu ukopnout hlavu. Začínám mít velké pochyby jestli vůbec Troška někdy nějaký kvalitní film natočil (A to i přes sérii Slunce seno.. - tady mám pocit, že Troška sklízel ovace zejména kvůli režimu a Helence Růžičkové). Dvě hodiny děsného utrpení... 15 %

plakát

Noc oživlých mrtvol (1968) 

Obrovská klasika a praotec všetkých zombie hororov. Dnes už treba brať film s veľkou rezervou, najmä kvôli nezmyselnému konaniu postáv (naozaj ide taký strach z ledva plížiacich sa mátoh?), inak ale Romero odviedol skvelý kus práce.

plakát

Omámení a zmatení (1993) 

Celkove sympatickí herci, taktiež obdobie, ktoré film vyobrazuje je vystihnuté dobre, ale jednoducho Dazed and Confused je tak trochu o ničom. Celý film čakáte, že niečo príde ale ostane iba u čakania.

Ovládací panel
3 body