Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Vysoké podpatky (1991) odpad!

tohle snad nemůže slušný režisér myslet vážně.

plakát

Underground (1995) 

wtf? asi mi něco uniká, ale takhle absurdní a stupidní zhovadilost jsem dlouho neviděl. Naprosto se nedokáži ztotožnit s dlouhými vychvalujícími komentáři. Co na tomhle, vyjímaje hudby, proboha může někdo vidět? Kusturicův humor na úrovni Comebacku. Pfuu, to bolelo dojet film do konce.

plakát

Závěť (2007) 

Laciná přihlouplá komedie se spoustou krásných záběru (první hvězdička) a krásné hudby (druhá hvězdička). Doufal jsem , že smysl pro humor pana Kusturicy sahá dále než k padání všude možně ,pseudoabsurdním přestřelkám a narážkám na zoofilii. Bohužel je to první film od Kusturicy ,který jsem měl možnost shlédnout a nebýt jeho jména na další se už nepodívám.

plakát

Ghost Dog - Cesta samuraje (1999) 

Překvapuje mne všeobecně toliko pozitivní hodnocení tohoto počinu. Ve mne i nadále přetrvává ( možná vsugerovaný ) dojem, že Jarmusch barevné filmy točí horší, než černobílé ( zvláštní to dojem ). Až na pár světlých chvilek ( typické prvky jarmuschovy tvorby ) mi film přišel příliš nucený, zbytečné efekty dodávaly filmu ráz béčkových akčních filmů , stejně tak zbytečně "přeakčnělé" přestřelky. Předčítání z "knihy samurajů" čistě "aby se líbilo" a vůbec, celý film příliš na efekt a na Jarmusche moc , ehm, nevím jak to přesně vyjádřit. Řekněmě třeba "jasný". Třeba jsem to celé jen špatně pochopil, ale tohle byl takřka hollywood.

plakát

Madboy (2008) 

Lekce jak nentáčet film s ruční kamerou a zjevně velmi omezenými možnostmi. Děsivá podívaná . Hvězdička za to, že to i přes zjevné nedostaky ( má-li tento film nějaký "dostatek" ) poměrně rychle uběhlo...

plakát

Jen pár šestáků (1998) odpad!

Lidé odcházeli z poloprázdného sálu... A já pochopil (i díky pár filmům po tomhle) že asi každý jihoamerický režisér nebude jako Innaritu. Stačí dvě slova. Špatný film. ( Od začátku do konce se na to v podstatě ani nedalo dívat , tudíž vnímání nějakého příběhu bylo velmi obtížné, ne-li nemožné)