Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (176)

plakát

Válka zítřka (2021) odpad!

Za ten ultra trapnej závěr nedám ani hvězdičku!

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Slabší jak Borat 1, ale pořád celkem obstojné a místy vtipné. Jediné co jsem nepochopil je proč Maria Bakalova (boratova dcera) mluví bulharsky a Cohen jí odpovídá nějakou hatmatilkou. Pro člověka co rozumí bulharsky to vypadá divně...

plakát

Ad Astra (2019) odpad!

NUDA, NUDA A ZASE NUDA... dlouho se mi nestalo (pokud vůbec), že jsem chtěl z kina odejít ještě před koncem. Nakonec jsem zůstal, protože mi bylo líto těch 218 Kč, které jsem zaplatil abych mohl tuhle sračku vidět. Tento brak bych přirovnal k obdobnému odpadu a tím byla GRAVITACE se Sandrou Bullock. Hlavní hrdina nesympatický, nelze si k němu vytvořit vztah natož ho mít rád - kdyby ho nakonci znásilnil ET, tak by mi to bylo u zadele. Na to aby hlavní hrdina objevil, že nejdůležitější v životě je láska (ano konec v kavárně s Liv Tyler) nemusel cestovat přes celou Sluneční soustavu...Nechápu zdejší hodnocení, dáváte tolik hvězdiček kvůli tomu, že tam hrají Pitt a Jones? Bohužel i páni herci jejich formátu můžou natočit propadák, a přesně tohle je ten případ. NEDOPORUČUJI - ztráta času a peněz.

plakát

Párty Hárd (2019) 

Asi mám zastydlou pubertu nebo jsem prostě na píčoviny, ale tohle mě bavilo... Film si na nic nehrál,  úchylárna od začátku do konce :-D

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Důstojné zakončení ságy. Pravdou je, že už to není ten "pravý" Rambo na kterém jsem byl odkojen, ale jsem spokojen. R&R (Rocky a Rambo) Slyovo nesmrtelné role!!!

plakát

Super mazlíčci (2019) odpad!

S ženou jsme na tuto pohádku vzali našeho 6ti letého syna. Opravdu jsem se snažil sledovat děj, ale pouze do doby, kdy do mě žena šťouchla ať nechrápu... poprvé se mi stalo, že jsem v kině usnul. Bohužel tento film je opravdová tragédie. Před synem jsme se snažili o filmu mluvit hezky, ale upřímně řečeno je to brak!!!

plakát

Temné léto (2019) (seriál) 

Tento seriál není úplně špatný, ale ne žádná pecka. Napětí dokáže celkem vybudovat, nicméně mě neskutečně iritovali určité debility, které postavy dělali. Např. v obrovské škole, jdou hledat nějaké děcko, které tam letmo zahlédnou a ještě lépe většinou sami. Nebo třeba najdou suprovou horskou chatu kde je všechno! (elektrika, voda, jídlo, ...) a oni odejdou hledat nějakou debilní runway a navíc v podvečer, což je samozřejmě nejlepší když máš kolem sebe hafo zomboňů. Je toho víc, ale nechce se mi to tady všechno vypisovat. Kdo má rád tuto tématiku, ať se určitě podívá. Třeba mu tyto postřehy vadit nebudou.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

1 hvězdu za konec s hipíkama, jinak nudná sračka, kterou už si dobrovolně nepustím.