Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (67)

plakát

Otec (2020) 

Na otázku "bojíš se smrti" musím odpovědět, že ano a po tomto filmu snad ještě víc. Zmatený člověk, který neví, co je pravda a co ne, neví co s ním bude, kde a s kým je a navíc ho někde "odloží" a on v době, kdy mu je nejhůř a hledá v tom hrozném strachu někoho blízkého a ten nablízku není je neskutečně duši rvoucí. Nějak mě ten film nebral, postupně jsem se dostal do jeho hlavy, aby nakonec mě úplně rozložil. Nepamatuju si emočně, kdy a který film mě tak dostal. Všechno jsem mu věřil

plakát

Zastavte vymírání (2015) 

Vymírání živočichů a celkově problémy přírody jsou smutné, ale fakt. Sám přírodu miluju. Ale musím zmínit, že jde o z velké části účelový dokument zainteresované strany, čímž jsou Zelení nebo Greenpeace nebo něco tomu blízkého. V dokumentu jsou jednostranné fakta, v té chvíli těžko oveřitelné, možná až zveličené, skutečnosti hrané na emoce a tlačeno je vše hrozně na jednu strunu. Dokument bych hodnotil za 5* ,ale díky místy účelovosti a na city hrající frašce dávám 3*

plakát

Satan přichází (2006) 

Nemám rád satanistickou tématiku, proto mě to celkem místy děsilo, ale jinak jako film je to ubohost.

plakát

Šmoulové (2011) 

Je to samozřejmě typická americká komerční komedie a na filmy jako Madakaskar, Shrek apod to nemá ani zdaleka, ale pro děti je to docela hezké a čekal jsem to mnohem horší, takže docela spokojenost.

plakát

Duch doby - Stále kupředu (2011) 

Já tohle prostě zbožňuju a jak to tu psal/a někdo přede mnou - charakteristika společnosti je tady vystihnuta perfektně, nicméně řešení problému jejich systémem vidím jako opravdu ideologický a utopický scénář. Je to krásná představa ale za předpokladu toho, že by vznikla něco jako "sekta", protože jinak to je neproveditelné. Už vidím jak někdo se bude starat o údržbu automatického systému, někdo to bude celé řídit a mít kupu zodpovědností a budou za to odměněni všichni stejně. Taky nějak nechápu, kdyby se dělaly věci které by měli extra životnost, kam by se asi pokrok pohnul, kdyby nebyl tlak něco zlepšovat. Jak chce někdo ugradovat crt televizi na LCD?? Každopádně, jdu se zaregistrovat. :-))

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Asi jsem to nepochopil. Naprostý souhlas s "movie" a "canakja". Za obsazení a závěrečnou píseň 2*

plakát

Playing Dead: 'Resident Evil' from Game to Screen (2002) 

Hodně slabý dokument o jedné z nejlepších her vůbec, málo ukázek ze všech dílů a větší vysvětlení třeba pro ty, co neznají RE hry dobře a neposledně ubohé komentáře režiséra filmu, který je celkem horší než lepší.

plakát

Sociální síť (2010) 

Nebudu film hodnotit po filmařské stránce, protože už to tu popsali jiní.. Bohužel mi tento film připadá jako oslava ajťáků a jejich snů, jak mít prachy, holky, slávu apod. O smyslu Facebooku se vyjadřovat nebudu - nemám ho a ani nikdy nebudu mít. Ne kvůli tomuhle filmu, ale z principu a ani po tom netoužím. Nesnáším styl, kdy se všichni nechají pohltit fenoménem, který se možná do budoucna ukáže jako peklo a že když nejsem tam jako bych nebyl. Ikdyž mě ten film štval obsahem, nakonec musím uznat, že filmařsky perfektní. A Justina už nemám rád :-)