Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

The Simpsons Ride (2008) 

Jelikož jsem byl na The Simpsons ride v Orladnu FL i v Los Angeles CA a navštívil jsem tuto atrakci několikrát... a usoudil jsem, že je to opravdu bomba.

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Opravdu nevím jak tuto změnu z lesknoucího se upíra na neupraveného New Yorského studenta zvládnou jeho fanynky. Snad nedojde k žádnému úrazu. Přišlo mi, že při filmu jste si oblíbili každou postavu jiným způsobem a hned jste znali jeho charisma a city, které na konci opravdu propuknou na 100%. Film přitom popisuje nejen romantickou zápletku, ale i rozdílný život v naší společnosti. Stejně tak popisuje cit k jedné osobě, pro kterou i umřete.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Strhující a hlavně zábavné... Miluji Stitche... a Bezzubka mi ho připomínal každým coulem. Navenek trochu zlý, ale uvnitř hodný... Nevím ohledně příběhu, nic originálního, ale bylo to pestře zpracované.

plakát

Lítám v tom (2009) 

Opravdu zajímavý nápad natočit film o muži, který žije jen pro létání, dokud mu něco nepřijde do cesty. Celý film jsem si říkal, zda přijde pravý americký konec. Opravdu bych si chtěl někdy tenhle styl života vyzkoušet, porovnávat váhu kreditních karet, načítat 16 miliónů kilometrů, poté mít kvantum výhod a žít si jak král...

plakát

Zombieland (2009) 

Myslím, že na něco takového jsme čekali. Vtipná vyvražďovačka krvelačných zombies různými nástroji a zbraněmi. Zde uvedu to vtipné: 1. V závěrečných titulkách je pátá hlavní role klaun, který tam účinkuje asi 10 sekund. 2. Dvě holky, které vyskočí z jediného odvozu přímo mezi zombies. 3. Scéna s Billem Murrayem, 4. obchoďák, 5. zásady Jesse Eisenberga a úvodní titulky. Jediné co mi na tomto filmu vadilo je: 1. Rychlý konec, který Vám řekne maximálně to, že se můžete s větší pravděpodobností těšit na druhý díl. 2. Ukončili mi promítání. Museli jsme být evakuováni z obchodního centra, ale to jen na okraj. Woody Harrelson jakožto osamělý kovboj hledající tyčinku Twinkies zahrál svojí roli opravdu úspešně. Pro mě 100%

plakát

Flintstoneovi (1960) (seriál) 

jako malý jsem na to koukal skoro každý den na VHS a líbilo se mi to...pochvala za vtipné postavy :-)

plakát

Mentalista (2008) (seriál) 

Vynikající... emoce, vtip, napětí... jeden z mála seriálů zaměřené na kriminální případy, který se mi líbí...:-)

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

když na to moje sestra koukala víceméně každý den vybudoval jsem si k tomu jistou nenávist, pak ji to ale přešlo a já si to po roce pustil a zjistil jak se mi to libí...:-)

plakát

Bořiči mýtů (2003) (pořad) 

Partička pěti profesionálů, kteří moc dobře vědí za co peníze utratit... zbraně, auta, stroje, letadla, výbušniny... moje gusto....:-)

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

jeden ze seriálů u kterých jsem musel být každý den v půl osmé na PRIMĚ... pobaví, rozbrečí... :-)