Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (809)

plakát

Lidé jako my (2012) 

Zkratit to aspon o pul hodiny, byla by to spickova podivana...takto je to zbytecne roztahane, nektere dialogy pusobi strasne nastavovane a strojene...skoda.

plakát

Super 8 (2011) 

Tohle se, bohuzel, nepovedlo =(

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Po slabsi dvojce dokonale napravena reputace. Tleskam ve stoje a dovolim si rict, ze jde o nejlepsiho IronMana... Skoda jen, ze Favreau zustal u par steku, zaslouzil by vice prostoru =)

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Jsem obrovsky fanousek McClanea, ale toto je konecna...poslapani legendy na stribrnem platne. Vtipne hlasky zmizely, o nejake zapletce nelze skoro hovorit, jen pribylo vybuchu, rozbitych aut a nejspis i nasranych divaku v kinech... Takhle ne...divim se, ze do tohoto Willis vubec sel.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

Zapletka filmu je plytka jako snidanovy talir, nicmene tu na filmu ocenovat nebudete. Tenhle film stoji za to videt kvuli Clintovi, jeho herectvi je proste uchvatne a naprosto zdarne mu sekunduje i Amy. Navic ve filmu zazni spousty vtipnych hlasek, uplne nevinne, proste v prubehi konverzace, takove skryte majstrstyky...

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Pozlatko doby vyvedeno do toho nejvetsiho myslitelneho extremu, vse je barevne, nacancane, blystive, k tomu hraje moderni hudba zabalena do dobovych aranzma...pri takovemto pomysleni si clovek rika, ze to prece nemuze fungovat...a ono to funguje, a funguje to bajecne. Ne, nelze cekat intelektualni vylevy hrdinu, zajimavou kameru nebo podmanivou rezii hladici narocneho divaka po vlasech. Ne. Tohle tady nedostanete, s tim se ani nepocita. Je to velka, draha, nabubrela a barevna show, takova, ktera me neskutecne bavila, kdy jsem si uzival kazdou sekundu zaberu a kdy jsem konecne pochopil to silenstvi okolo DiCapria, kdyz se jeste ve svych teenage letech topil v ledovem Atlantiku s Titanicem pod zadkem. DiCaprio je zde bozsky a je to snad jediny chlap, kteremu slusi sako staroruzove barvy =D. Na zadek me totalne posadila scena, kdy se po peti letech setkava v Nickyho domku s Daisy...ta nervozita, ta prace s mimikou ve tvari, s ocima a nasledne to jiskreni mezi DiCapriem a Mulligan, no nebyt deste, tak ten domek snad zapali... Kdyz za nic jineho, tak prave za tuto scenu si tento film zaslouzi poklonu, DiCaprio klidne toho Oscara. Chtel jsem dat puvodne 7/10, ale po druhem shlednuti me to neprestalo bavit o nic min, takze davam 9/10 (a mozna po dalsim shlednuti ho povysim vedle T2, Die Hard, Lasky Nebeske ci Nolanovy Batmanovske trilogie, aneb do meho platinoveho filmoveho fondu). Diky Bazi, Diky JayZ, Diky Leo...

plakát

Justin Bieber: Never Say Never (2011) 

Nechapu hodnoceni Odpad u tohoto dokumentu, a uz vubec nechapu ty osobni utoky, sprosta slova a zvratky, ktere zde v cele s "verbalem" mnozi vypousti. Uprimne velmi pochybuji, ze jste to vubec videli, obzvlast, pokud jste takovi "bibrhejtri", za ktere se tu vydavate. Holt o tom ale uz je internet...radoby anonymni, svobodny a nezavisly... Z pohledu dokumentarniho je to zdarile natocena sonda, zajimave jsou zabery z mobilu a youtube z Bieberovych zacatku ve skole, na talentovych soutezich, v ulicich rodneho mesta, jeho problemy s hlasivkami...jasne, je kolem nej spousta hypu, ale to, co dokazal, je rovnez tezce vydrene... 4* + 1 za ty Odpady tady.

plakát

Lincoln (2012) 

Pan Spielberg si plni sve tajne sny... Uz neni tim lovcem kasovnich trhaku, desitkovych hodnoceni a plnicem kinosalu. Ne, Steven si jiz jen doprava namety, ktere zajimaji predevsim jeho samotneho... Nevim, zda DDL si zaslouzil za toto Oscara, spis maskeri, ale budiz, jeho prace s hlasem je uchvatna, nicmene jeho Plainview zustava neprekonan..

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

...aneb jak nema vypadat televizni zpravodajstvi.