Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (809)

plakát

Hurricane Bianca (2016) 

Pro fanousky Drag Queens a Drag Race naprosta povinnost. Bianca je proste jedinecna, neuveritelne sva a proste skvela. To, ze zapletka celeho filmu je obycejne Ccko televizni produkce v '95 je vec druha, tohle je ale o Biance a jejim charizmatu..

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Je to famozni. Je to dokonale precizni. Ma to uzasny napad, celkovou strukturu a prubeh, jenze na konci nejak citite, ze jste byli o neco ochuzeni..ze to mohlo byt preci jen o 20-40 minut delsi. Ze byste chteli stravit vice casu v OASIS spolecne s High Five..preci jen k prvnimu klici byla cesta az prilis rychla, ke druhemu to pak trvalo dele, a cely kolotoc ohledne tretiho klice byl spis "grande finale". Uvital bych nejaky Director's Cut..pak bych nejspise zvedl na 5*.

plakát

Jsem božská (2018) 

Skvely zacatek vyplni uprostred nudna vata, aby na konci vse dospelo k poucce a totalni typizaci. Vlastne me to ani neprekvapuje :/..jako oddech v letadle pri 10hodinove ceste fajn, jindy bych to asi videt ani nepotreboval..

plakát

The Titan (2018) 

Ze zacatku se neskutecne tesite na film a pribeh, protoze tema je naprosto famozni a me osobne nejvic ze vseho zajimal samotny prubeh letu na Titan. Ale nakonec uz nekde v pulce spada film do naproste Cckovosti a predvidatelnosti celeho deje az po samotny konec, kdy se toho, na co jsem se tesil, nedockal. Pritom napad je to tak famozni, dalo se vic zamakat na samotne apokalypticnosti na ukor nudnych rozhovoru a love-fame scen..

plakát

RuPaul's Drag Race: All Stars (2012) (pořad) 

Baví ještě víc, než originální pořad, protože mezi sebou soutěží prostě ti nejlepší. RuPaul dokázal vytvořit jedinečný koncept, který funguje jako dokonalé soukolí.

plakát

RuPaul's Drag Race (2009) (pořad) 

Tohle neomrzí snad nikdy :). RuPaul prostě ví, co dělá a často ne úplně okatými nitkami dokáže dostat soutěžící přesně tam, kam potřebuje.

plakát

Queer tým (2018) (pořad) 

Nevěřil jsem, že jde pořady typu make-over dělat s naprosto lidskou, přirozenou tváří. Queer Eye to dokázal. Co překvapuje ještě víc, že lidé, které byste tipovali na homofoby (třeba ne hlasité) - to je ale prostě jižanská Georgia, tak přijmou tuhle pětici pomalu za svou rodinu. Netflix dokázal sestavit neuvěřitelně fungující tým. Bravo.

plakát

McQueen (2018) 

"Vášeň, oddanost, hněv, strach, naprostá úzkost" - dokument popsaný ve zkratce. V roce 2010 přišel svět o neuvěřitelného módního vizionáře. Nebál bych se ho nazvat Steve Jobs of fashion industry. McQueen byl neuvěřitelně jedinečný a dokazuje to každou svou kolekcí, každou větou, kterou v dokumentu pronese. Bohužel, díky nepozornosti svých nejbližších, svůj život ukončil. Zařadil se tak po bok mnoha dalších, kteří prohráli svůj boj s depresí (namátkou z poslední doby Chester Bennington, Kate Spade, Tony Scott, Rick Genest, Avicii..). Samotný dokument je poskládaný z nahrávek za McQueenova života, z rozhovorů jeho nejbližších, módních přehlídek atd. Perfektně poskládáno do šesti aktů jako divadelní hra. Naprosto dokonalý je pak i hudební doprovod, kerý má na svědomí Michael Nyman.

plakát

Coco (2017) 

Je to krásný příběh a stále znova a znova mne překvapuje, že u Pixarovských filmů uroním téměř vždy slzu. Na jejich majstrštyky Ratatouille, Wall-E a Up! tam sice ten chlup schází, ale i tak patří Coco nově k mým oblíbeným animákům. Díky!

plakát

Dámský klub (2018) 

Od dob It's Complicated jsem si přál vidět nenásilně vtipnou a přirozenou komedii. Už jsem ani nedoufal, že to někdy přijde. A ono to přišlo. Dámský klub je po všech stránkách dokonalý a vím, že se na něj podívám rád ještě mnohokrát. Mezi Diane Keaton a Andy Garciou to tak přirozeně jiskří, až má člověk strach, že chytne plátno. Jane Fonda jako by roli vyžilé, ale stále krásné sexbomby žila. U Candice Bergen jsem trochu doufal ve větší rozjezd, přece jen její první rande vás namlsá :D, ale nevadí. No a Mary Steenburgen se svým konečným stepovacím sólem, to je pastva pro bránici. Navíc je tam pár fakt skvělých vtipů, které bohužel vyzní pouze v originále (Moby Dick is nickname for Christian Grey.. atp.). Díky, opravdu díky za tak skvělý film.