Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (904)

plakát

Tajemství nacistických válečných zbraní (2019) (seriál) 

Kvalitu takového dokumentu sráží už jen to, když pan historik Holland nedokáže správně vyslovit ani jméno letadla/designera a neustále říká "Mešrsmit". Když mi bylo 5 let, tak jsem taky říkal "verlyba", ale vyrostl jsem z toho... a to jsem velryby ani nestudoval.

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Čínsko americkej knock-off Pearl Harboru na zoufalém herním enginu kvality Made in China, ale zato se stejně stupidně patetickym tlacháním. Nuda. Jediný plus je Ford na Midwayi a casting vedlejších rolí.

plakát

Sotagulashi Kaiun häiritty kesäloma (1920) 

Klasická groteska, ve které dochází k opakované záměně osob, z čehož vznikají komické situace. Nápadník přijde požádat o ruku svoji partnerku, kterou zná jen s dopisování, ale splete si dům. Obyvatelky domu se ho bojí a zavolají na něj správce (kterého hraje sám režisér). Zatímco nápadník čeká na svoji milou ve vedlejším pokoji, sotagulashi Kaiku se vrátí z procházky a správce začne vyhazovat jeho. A pak následuje série situací, kdy se Kaiku vrácí a je opět nesprávně vyhozen místo nápadníka, atd.

plakát

Návrat černé smrti (2014) (TV film) 

Bylo by jistě lepší, kdyby se autoři soustředili více na fakta, která jsou naprosto topena v hlasitém šeptání mnichů, chorálech a kostelních zvonech. Téma je zajímavé samo o sobě, číli podle mě není potřeba vyrábět v dokumentu extrémě hlasitě tuhle bulvární dramatičnost od začátku do konce. Jinak docela zajímavý archeologický výzkum obětí moru v Londýně.

plakát

Vice (2018) 

Moc láká monstra

plakát

Zakázaná historie (2013) (seriál) 

Konspirace, konspirace, konspirace. Plné takových těch egoistických debílků, vyskytujících se v tomhle typu pseudo-dokumentu, co prostě vědi, že archa úmluvy, svatej grál a lék na rakovinu jsou schované pod nějakou skotskou kaplí, i když už jí všichni dvakrát prohledali. Čekám na mimozemšťany...