Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Asi nejlepší seriál, který jsem obdivoval už od mala. Myslím, že lepší animák nebude sice v posledních sériích mírně klesá jeho kvalita. Ale ostatní animáky jako např. Futurama a Griffinovi jsou mu mírně v patách. Viděl jsem každou epizodu nejméně 10x a to už je dost stráveného času. Co epizoda to výborně promyšlený příběh. Prostě jednička mezi animovanými seriály, kterou těžko někdo překoná. Homer a Bart nemají chybu a nikdy mě neomrzí jejich vylomeniny. Sleduji pouze česky dabované verze, i když jsem pár dílů nedabovaných viděl, ale vykouřený hlas Marge mi zanechává mráz na zádech. / Viděné epizody z 1-24 série *530.dílů / Sleduji 25 sezónu 16*díl. ( Hodnocení: 10/10 )

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Americká situační komedie ze světa mladých fyziků. Geniální seriál. Leonard Hofstadter ( Johnny Galecki ) a Sheldon Cooper ( Jim Parsons ) jsou mladí a úspěšní teoretičtí fyzikové, kteří spolu žijí v jednom bytě. Zajímají se o kvantovou mechaniku, teorii superstrun, sci-fi a fantasy. Jejich život se skládá z výpočtů nových vlastností elementárních částic. Kamarádí s dalšími dvěma vědci, Howardem ( Simon Helberg) - (chlípným konstruktérem) a Rajeshem ( Kunal Nayyar ) (plachým Indem). Zkrátka inteligentní humor, který nepochopí každý ( myslím blondýnky ne). V prvním díle do jejich života vtrhne Penny ( Kaley Cuoco ), přitažlivá blondýnka, Leonarda zaujme především tím, že je žena a hned se do ní zamiluje. / Viděné epizody z 1-8 série *184.dílů / Aktuálně: chystám se na 9.sezónu ( Hodnocení: 9/10 )

Přátelé

Přátelé (1994)

Tak tady je mi fakt líto, že to má jen 10 sérií, je to sice svým způsobem hodně, ale díval bych se na to strašně rád dál. Příběhy jsou chytlavé, vtipné, romantické. Na tento seriál nikdy nezapomenu, kdo viděl všechny epizody jen potvrdí. Mezi moji nejoblíbenější postavu patří Joey ( Matt LeBlanc ) o vtipné scény sním není nouze, dále Chandler Bing ( Matthew Perry ), který tvoří nerozlučnou dvojku. A taky nemůžu zapomenout na Rachel Greenová ( Jennifer Aniston ) a Monica Gellerová ( Courteney Cox ) dvě půvabné ženy, co si přát víc. Legendární seriál s velikánským ohlasem a u mě se stal nejoblíbenější hraný seriál. / Viděné epizody z 1-10 série *236.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 10/10 )

Futurama

Futurama (1999)

Pro mne výborné zastoupení místo Simpsnových. Matt Groening a David X. Cohen (autoři seriálu Simpsonovi) se opravdu vyšvihli a udělali další skvělý animovaný seriál. Poslíček Fry a jeho ocitnutí v budoucnosti a to rovnou 31. prosince v roce 2999, tisíc let byl nechtěně zmrazený. Kvalitní nahlédnutí jak by mohl svět vypadat, tvůrci si dali opravdu záležet a plně využili možnosti budoucnosti. Výborné postavy a dost vtipné díly, u kterých jsem se dost nasmál a pobavil, a to hlavně díky postavě Bendra ( Robota ) a spolu s dalšími členy posádky Planet Express, tvoří nerozlučnou partičku. / Viděné epizody z 1-7 série *124.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 10/10 ) 5 série nehodnoceno - viz jednotlivé filmy Futurama: Fialový trpaslík (2009) Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) Futurama: Benderova hra (2008) Futurama: Benderovo parádní terno (2007)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Docela příjemná změna po seriálu ¨Přátelé¨, sice to legendární seriál nepřevyšuje, ale i tak je tenhle seriál výborným objevem. Hlavní postavou je hrdina Ted Mosby (Josh Radnor), který vypráví svým dětem jak poznal právě jejich matku. Úžasné napínavé příběhy ze svého života, který prožil než se potkali. Další postavy: Marshall Eriksen (Jason Segel), reportérka Robin Scherbatská (Cobie Smulders), učitelka ve školce Lily Aldrin (Alyson Hannigan) a legen(počkej si)-dární Barney Stinson (Neil Patrick Harris) co víc si přát. Pohodový komediální seriál. / Viděné epizody z 1-9 série *208.dílů / Zhlédnuté vše / ( Hodnocení: 10/10 )

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Respekt tvůrcům - Trey Parker a Matt Stone. Další seriál, na který se těším, až vyjde nový díl. Je to jiný soudek než Simpsonovi a nelze to s nimi srovnávat. Kvalita animace není až tak propracovaná, ale za to jsou zde drsné scény, dobré příběhy ( i s ponaučením ), prostě komedie, která stojí za to. Extrémně vulgárních scén je tu nespočet, nadávky atd.. Nevím proč, ale South Park se mi moc líbí. Seriál, bez zábran a hranic. Nejoblíbenější postavou a zároveň i ta nejvtipnější je Cartman, který je hodně rozmazlený a agresivní. Často uráží Kyla kvůli jeho židovskému původu a Kennyho pro jeho chudobu. Je pro něj také typické, že touží po bohatství a je pro něj ochoten udělat cokoliv. / Viděné epizody z 1-19 série *268.dílů / Očekávám 20.sezónu / ( Hodnocení: 9/10 )

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Za nápad určitě klobouk dolů, geniální a vtipné. Karma a jak žít lepší život. Seriál, který prostě nemá chybu. Earl a Randy se snaží napravit co v životě napáchali. Earl J. Hickey drobný zlodějíček s pochybnou minulostí. Když vyhraje v loterii 100 000 dolarů, srazí ho auto a výherní tiket odlétne. Následně v nemocnici uvidí pořad Poslední výzva s Carsonem Dalym, kde se dozví o karmě a rozhodne se změnit svůj život. Sepíše si seznam všech špatných věcí, kterých se v životě dopustil, a rozhodne se je odčinit, věří, že to je jediná cesta, jak získat pozitivní karmu. Poté, co udělá první dobrý skutek, jeho výherní tiket se k němu vrátí. Earl to chápe jako znamení a proto se rozhodne postupně škrtat věci ze seznamu. / Viděné epizody z 1-4 série *96.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 )

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tenhle seriál mne fakt dostal, co díl to IT specialita. Škoda, že je tak málo epizod. Drsné hlášky: "Zkoušeli jste to vypnout a zapnout? " ; ''Tohle Jane, je internet " ; ''0118-999-88199-9119-725-3'' Jeden z nejlepších Britských seriálů. Hlavní postavy: Roy Trenneman - (Chris O'Dowd) - lenivý pracovník původem z Irska, který se snaží jakýmkoliv způsobem uniknout svým pracovním povinnostem. Maurice Moss - (Richard Ayoade) - typický „ajťák“. Vyjadřuje se co nejodborněji, což ho dělá ještě komičtějším a ostatní lidé mu vůbec nerozumí. Jen Barber - (Katherine Parkinson) - mladá žena, která neví nic o IT, ale i přesto jí ředitel dá místo vedoucího oddělení IT. / Viděné epizody z 1-3 série *18.dílů / Aktuálně: chtěl bych zhlédnout 4.sezónu ( Hodnocení: 10/10 )

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Drsný seriál, který na první pohled vypadá docela stejně jako Simpsonovi, spíš skoro stejně: ( co se týká počtu rodiny ). A navíc někdy až extrémně drsnými scénami, že jsem měl pocit, že sledují South Park.. Prostě to má od každého seriálu něco a nakonec dává najevo geniální seriál u kterého se zasmějete. Celá show je o příbězích Petera Griffina a jeho přátel. Peter je irsko-americký katolík. Je obézní, neinteligentní chlapík, který jen kouká na TV, nebo sedí v hospodě se svými sousedy. Jeho manželka Lois Griffin (za svobodna Pewterschmidt) je žena, která se stará o domácnost a dává lekce na piáno. Mají tři děti: dceru - Meg, která postrádá popularitu; hloupého a neinteligentního syna Chrise, který je v mnoha směrech jako jeho otec; a ročního syna Stewieho, který chce ovládnout svět a chce zabít svou matku. / Viděné epizody z 1-7 série *126.dílů / Aktuálně: chystám se na 8.sezónu ( Hodnocení: 9/10 )

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

Krok za krokem je jeden z nejlepších rodinných sitcomů. Nejvtipnější je asi určitě Coudy ( Kouďák ), scény sním stojí opravdu za to. A když zrovna nebyl na scéně, chyběla tomu dost šťáva. Ale i bez Kouďáka to má něco do sebe. Pro pobavení to určitě stačí. Rodina Fosterů: Carol - Ovdovělá kosmetička, která se na Jamaice zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (kde se také vzali). Karen - Neustále se snaží stát modelkou. Mark - Inteligentní chytrý šprt, který je také fanouškem do počítačů. Dana - Panovační a snaživá holka, která se snaží být až přespříliš perfektní. Rodina Lambertů: Frank - Bezstarostní manžel a otec, který pracuje ve stavitelské firmě. John Thomas - Flákač, jeho nejlepší kamarád je Rich Halke. Alicia - Rozpustilé, svérázné, typicky americké děvče. Brendan - Nesmělý, bezstarostný a stydlivý kluk. / Viděné epizody z 1-7 série *160.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 9/10 )