Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Run! Bitch Run! (2009) 

Zklamání, nebýt závěrečných zhruba 25 minut dal bych filmu ještě nižší hodnocení. U Bitch Slap jsem se bavil mnohem víc.

plakát

Bitch Slap (2009) 

Prsa, zadek, prsa, mezitím nějaká rvačka, trocha střílení, trocha lesbického laškování, prsa, zadek, prsa a konec. Dějově velmi prosté, stylově pěkné akční běčko.

plakát

Planeta 51 (2009) 

Nepříliš zábavný animák parodující 50. léta v USA. Některé vtípky jsou dobré (hlavně mě pobavil Ripley), ale jako celek průměr. Možná je chyba v tom, že 50. léta v USA neznám a nějaké ty vtípky a narážky mi unikly.

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Střeštěné, stylizované a zábavné. Po dlouhé době animák, který mě bavil a pobavil. A nemuselo mi být 7 let, aby mi to přišlo vtipné, narozdíl od pokračování Shreků,Madagaskarů a Dob ledových.

plakát

Mateřské galeje (2009) 

Jedná se v podstatě o záznam jednoho dne v hektickém životě matky v New Yorku, která se stará o děti a manžela a hledá si čas jen pro sebe. Nic závažného se ve filmu nestane, největší drama se odehraje při spolknutí lízátka. Prostě ideální film do odpoledního víkendového programu Primy, nebo Novy.

plakát

Umění lhát (2009) 

Tento film se skládá ze dvou částí, první je inteligentní komedie, druhá je pouhou nudnou romancí, která kazí zážitek z filmu. Jakmile začne převládat romance začne to být celé strašně nudné a film to ubíjí. Škoda, mohlo to být podstatně lepší.

plakát

Darjeeling s ručením omezeným (2007) 

Jak jsem se u Takové zvláštní rodinky bavil, zde jsem se nudil. Duchovní cesta tří bratří mne nezaujala, spíše naopak byla nudná a nezajímavá. Myslím, že tentokrát se to Andersonovi moc nepovedl.

plakát

Protektor (2009) 

Konečně český film co by klidně obstál i v zahraničí. Kvalitní výprava, skvělá hudba, výborné herecké výkony... Ale hlavně se na to dalo dívat, člověk se u toho nenudil, nepočítal kolik v kině svítí nouzových svítidel a přál si ať už je tomu konec, jako u většiny "typicky českých komedií".

plakát

Ve jménu krále (2007) 

Čekal jsem těžkou bollovinu, místo toho jsem se díval na průměrnou kopii Pána Prstenů s ( jako vždy u Uwe Bolla) překvapivě kvalitním hereckým obsazením. Prozatím nejlepší film Uwe Bolla.

plakát

Brouk (2006) 

K filmu jsem přistupoval jako k béčkovému hororu (což jsem podle obalu a názvu čekal), místo toho se z filmu vyklubalo kvalitní psychologické drama o tom jak se člověk nechá zmanipulovat když je dlouho o samotě a na dně.