Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (326)

plakát

Skam (2015) (seriál) 

Druhá série a příběh Noory a Williema je opravdu něco. Na ty dva nikdy nezapomenu. Jinak celkově velice povedený, originální a chytlavý seriál, který staví na mezilidských dramatech, romanci, přátelství a velmi přijatelné stopáži, která většinou činí 20 minut a díky tomu je tak seriál dobře stravitelný a dá se celý snadno shlédnout za poměrně krátkou dobu.

plakát

Žhavé místo (1990) 

Film má skvělou atmosféru, Don Johnson má charisma, ale co především- mladá Jennifer Connelly je jedna z nejhezčích žen, kterou jsem za svůj život viděl.

plakát

Vetřelci (1986) 

Super atmosféra a celkem slušné množství vtipných hlášek. Skvělé a za mě lepší než jednička.

plakát

Tiësto & Ava Max: The Motto (2021) (hudební videoklip) 

Písnička sama o sobě je naprostej brutál, ze kterého mám snad pokaždý husí kůži. Doporučuji pustit v autě na plný koule- to je jinej vesmír. Videoklip taky velice zdařilej.

plakát

Dua Lipa & Angèle: Fever (2020) (hudební videoklip) 

Další z věcí Duy, ke které si po několikátém zhlédnutí automaticky vytvářím obsesi. Ve videoklipu je moc poutavá atmosféra, vytvořená perfektním melodickým beatem, nočním prostředím, super prací kamery, chytlavými pasážemi Angèle ve francouzštině a samozřejmě jako vždy extrémně atraktivní Duou.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

První a druhá série je jedna z nejlepších záležitostí, co jsem za svůj život viděl. Na něčem takovém se vytváří závislost úplně sama. Herecké výkony, hudba, kamera, napětí, akce, digitální efekty, všechno tohle naprosto bravurní. Vše je navíc doplněno geniální posloupností děje, která způsobovala, že jsem hltal jeden díl za druhým a ne jednou byly vyvrcholení příběhu tak epické, že mi ukápla slzička. Postavy jsou až na výjimky sympatické a po chvíli jsem si k nim vytvořil pouto. Další plus seriálu je posazení do amerických osmdesátých let, které jsem bohužel nezažil, ale každopádně se mi moc líbí. Celková stylizace se opravdu povedla, tím myslím jak vzhled města a okolí, tak i vše ostatní-kostýmy, interiéry, hudba. Třetí série je celkem slušná, ale značně slabší, což se dalo očekávat, protože tak epická jízda jaká byla v prvních dvou sériích se jen stěží udržuje. Uvidíme, co přinese čtvrtá série.

plakát

Freddy versus Jason (2003) 

Tak tohle je neskutečnej biják. Dvě kultovní vraždící zrůdy, snažící se navzájem zlikvidovat, to prostě musí být nářez. Freddyho hlášky tomu nasazují korunu. "Černý maso, to je žraso."