Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (326)

plakát

Dua Lipa - Be The One (2016) (hudební videoklip) 

Jedna písnička a dva videoklipy? To se moc nebo spíš nikdy nevidí a nechápu, proč tady tomu tak je. Ten původní videoklip mi k tomu sedí daleko víc- je barevnější, veselejší, má takový svěží náboj, stejně jako písnička, která já sama o sobě perfektní.

plakát

Dua Lipa & Angèle: Fever (2020) (hudební videoklip) 

Další z věcí Duy, ke které si po několikátém zhlédnutí automaticky vytvářím obsesi. Ve videoklipu je moc poutavá atmosféra, vytvořená perfektním melodickým beatem, nočním prostředím, super prací kamery, chytlavými pasážemi Angèle ve francouzštině a samozřejmě jako vždy extrémně atraktivní Duou.

plakát

Dua Lipa - Be The One (2015) (hudební videoklip) 

Videoklip mi na první pohled přišel nezajímavý, ale po asi třetím zhlédnutí jsem si uvědomil, že dokonale ladí s radostnou a svěží, řekl bych až jarní energií písničky. Dua úžasná jako vždy.

plakát

Sean Paul feat. Dua Lipa - No Lie (2017) (hudební videoklip) 

Videoklip bída, ale pěvecký výkon Duy(Dua bez Duy jako žena bez ženy) je fantastický. Samozřejmě ji to zde nesmírně sluší, tak jako vždy.

plakát

V řetězech (2006) 

Byla to zhýralá, bezvýznamná pička a film celkově je celkem sračka.

plakát

Tiché místo (2018) 

Naprostá srágora překypující nelogičnostmi. Navíc postrádající sympatické herce- ta hluchá byla vyloženě na pěst a vůbec mi v tom filmu chybělo cokoli, co by mě nějak zaujalo. Zkrátka naprostá prázdnota bez příběhu.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

První a druhá série je jedna z nejlepších záležitostí, co jsem za svůj život viděl. Na něčem takovém se vytváří závislost úplně sama. Herecké výkony, hudba, kamera, napětí, akce, digitální efekty, všechno tohle naprosto bravurní. Vše je navíc doplněno geniální posloupností děje, která způsobovala, že jsem hltal jeden díl za druhým a ne jednou byly vyvrcholení příběhu tak epické, že mi ukápla slzička. Postavy jsou až na výjimky sympatické a po chvíli jsem si k nim vytvořil pouto. Další plus seriálu je posazení do amerických osmdesátých let, které jsem bohužel nezažil, ale každopádně se mi moc líbí. Celková stylizace se opravdu povedla, tím myslím jak vzhled města a okolí, tak i vše ostatní-kostýmy, interiéry, hudba. Třetí série je celkem slušná, ale značně slabší, což se dalo očekávat, protože tak epická jízda jaká byla v prvních dvou sériích se jen stěží udržuje. Uvidíme, co přinese čtvrtá série.

plakát

Sladká Jane (1998) 

Skromný, ale silný, emocemi nabitý snímek. Kupodivu ale právě ta skromnost a nenápadnost tomu dodává něco více. Oba dva aktéři předvedli myslím slušný herecký výkon.