Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Horor

Oblíbené seriály (7)

Skam

Skam (2015)

Druhá série a příběh Noory a Williema je opravdu něco. Na ty dva nikdy nezapomenu. Jinak celkově velice povedený, originální a chytlavý seriál, který staví na mezilidských dramatech, romanci, přátelství a velmi přijatelné stopáži, která většinou činí 20 minut a díky tomu je tak seriál dobře stravitelný a dá se celý snadno shlédnout za poměrně krátkou dobu.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

První a druhá série je jedna z nejlepších záležitostí, co jsem za svůj život viděl. Na něčem takovém se vytváří závislost úplně sama. Herecké výkony, hudba, kamera, napětí, akce, digitální efekty, všechno tohle naprosto bravurní. Vše je navíc doplněno geniální posloupností děje, která způsobovala, že jsem hltal jeden díl za druhým a ne jednou byly vyvrcholení příběhu tak epické, že mi ukápla slzička. Postavy jsou až na výjimky sympatické a po chvíli jsem si k nim vytvořil pouto. Další plus seriálu je posazení do amerických osmdesátých let, které jsem bohužel nezažil, ale každopádně se mi moc líbí. Celková stylizace se opravdu povedla, tím myslím jak vzhled města a okolí, tak i vše ostatní-kostýmy, interiéry, hudba. Třetí série je celkem slušná, ale značně slabší, což se dalo očekávat, protože tak epická jízda jaká byla v prvních dvou sériích se jen stěží udržuje. Uvidíme, co přinese čtvrtá série.

The Boondocks

The Boondocks (2005)

Koncept tohoto seriálu je skvělej. Strejda Ruckus je top.

Krok za krokem

Krok za krokem (1991)

První tři, možná čtyři série jsou naprosto unikátní, skvělý příklad toho jak by měla rodina vypadat. Herci, hudba, všechno skvěle sedí, ale nejvíc tam sedí Kouďák, bejvával to můj vzor. Jediná negativní stránka jsou ty, až moc dobře dopadající konce, v každém dílu.