Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Klasický sitcom. Dnes už pro mě trošku okoukaný, ale stejně mě vždycky pobaví. První čtyři série jsou geniální, ale potom se to každou další řadou stupňuje směrem dolů. Ovšem ani to je nezanáší na příčku špatných seriálů...Nejlepší hlášky vzejdou vždycky z Chandlera. On je moje nejoblíbenější postava seriálu.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Je to proste bomba! Tomuhle seriálu se dá vytknout snad jen pár dílů z posledních 2 sérii. Jinak je to naprosto legendární seriál, který zcela jistě sesadil některé někdejší sitcomi pěkne na sedadlo. Jestli se to v budoucnu nepokazí a tvůrci to nějak solidně zakončí a nebudou to zbytečně prothovat až na propadák, myslím že to bude navždy seriál nejoblíbenější i jeden z nejlepších.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Není nic dokonalejšího a vtipnějšího než britský humor z 90- tých let. Toho je důkazem hlavně právě Red Dwarf ve kterém to přímo vřeští humorem. Jeden z nejlepších a mých nejoblíbenějších seriálů. Vždycky se rád kouknu na pekelně žhavé a odvázané dobrodružství Dejva Listera, odborníka přes pivo a kary, což je na vesmírné lodi velice potřebné,že?:D

Dr. House

Dr. House (2004)

Když jsem prvně začal sledovat House, nikdy bych neřekl, že budu rád za každou chvilku, kterou s ním budu v budoucnu moct strávit. Není lepšího hláškovacího charakteru, věčného sarkasty a toliko temně založené postavy, než je Gregory. Se svým týmem(nejedním) získává třetí rozměr a dokonale diváka těší. Nejlepší sérií pro mě vždy bude 4- tá, aneb hledání nového plnohodnotného týmu stylem reality šou!

Ajťáci

Ajťáci (2006)

A je to tu opět. Britský sitcom Vás prostě nedokáže zklamat. Britové na tohle mají talent. 6 dílů na sérii úplně stačí. IT crowd je jeden ze špičkových sitcomů! Zatím nemá žádné zápory.

Californication

Californication (2007)

Seriál přisprostlý, jak dospívající děti. To je to pozitivní. Hank Moody jakožto věčně opilý, sexuchtivý spisovatel je neobvyklou seriálovou postavou, a to jak má zařízený život se mě opravdu líbilo.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Rozhodně je poznat z čeho Himym těží své začáteční nápady.(viz Přátelé) Bohužel je to sranda zase z trošku jiné doby a taky z trošku jiného soudku. Na 5* to je díky prvním 5 sériím. Ale po těch dalších už sem jednu srazil. Už to není taková sranda a hlavně se začalo hrát skoro v každém díle na city. Viz 6.Série, kde to koncem každého dílu doslova nutí k breku.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Jsem zapřísáhlý fanoušek. Proto odmítám další účast na koukání seriálu bez Charlieho! Věčně opilého majitele luxusního domu na pláži miluji! Charlieho děvčata také! Jacka také! A co je nejobdivuhodnější- Judit také! Na Alana házím bobek, to je trouba. Ovšem bez něj by to také nebylo ono.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Pravda, koukal jsem na to celkem dvakrát, z toho jednou mě to bavilo a jednou ne. Ovšem na podruhé ano, a jsem za to rád. Konec dobrý, všechno dobré? Light mě nijak neokouzlil, zato Riuk! Fak! Ten zde měl být častěji. Mělo se to víc ponořit do shinigami world, ale co no. Fandil jsem L a ten umřel jako první, a jako nerozhodný páprda. What ever. Někdy si dám repete.