Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Star Wars. Sága, které miluji. Když pominu tu extázi, kterou jsem zažíval při prvním shlédnutí Epizody II v TV - To byla ta doba, když jsme ještě měli tak pomalí internet, že si šlo stáhnout snad jen obrázek nebo MP3 ku- tak tohle byla teprve extáze. Příběh, který všechno dokonale zakončuje, který uzavírá původní sága a všechno vysvětlí. Kde Zlo zvítězí nad dobrem (Kolikrát to kde vidíte, hm? :) ) a temná strana síly ovládne svět a galaxii námi milovanou. Za Anakinovu zradu bych dal klidně ruku do ohně. Samozřejmě né tu jeho, to by bylo zbytečné.Prostě dokonalý film o dokonalé galaxii.

Slídil

Slídil (2014)

Né že bych nějakým způsobem fandil reportérům, co vlezou i tam, kam by mě v životě (a ve smrti) nikdo nedostal. Ale Jake byl pro mě absolutní nezáporák. Tak do poloviny filmu. Pak jsem pochopil, že je to vlastně kariérou vyrovnaný floutek. Film byl super a musím říct že bych na něj býval rád šel do kina, a žral u toho tak tunu popcoornu. Tak třeba příště.

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Po shlédnutí tohoto Nolanova Batmana jsem byl nucen vyměnit první příčku nejoblíbenějšího filmu. Byl to prostě nářez. Neskutečně mě bavilo koukat na Jokera v podobě Heatha. Nejlepší film, který jsem měl tu čest vidět. Pravá šílenost Heatha jakožto Jokera, neumím si představit nikoho, kdo by to zahrál alespon trošku dobře, a on to zvládnul nejlíp. Poklona! "Protože on není hrdina, je to mlčenlivý strážce a bdělí ochránce, Temný rytíř"

Iron Man

Iron Man (2008)

Iron Menovo největší plus je Downey. Bez něj by to prostě nefungovalo. Myslím, že jednička hravě překonává i Avengers, ve kterých jsem se zas tak skvěle necítil. Začátky Iron Mana jsou prostě super a myslím si, že tohle byl ještě dobrý filmový komix. Netlačilo se tu ještě tolik na humor. Teda na ten nepřirozený humor, který je od roku 2015 hodně cítit v marvelovkách.

V jako Vendeta

V jako Vendeta (2005)

Film, který mne pohltil asi tak za 5 minut. Jeho tempo je opravdu strhující. Příběh až neskutečně pravdivý, ač vymyšlený. Jak řekl V, je to doslova Crescendo. Navíc se mě opravdu líbilo finále, kdy se prolomí svoboda. To mám moc rád!

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Zaručeně ta nejlepší Tarantinovka. Jeho filmy mě nikdy neoslovovali, ale tenhle to prolomil! Django je parádní westernovka! Rád si jí přehraju znovu, třeba hned!

Odplata

Odplata (1999)

Mela nemám zrovna v lásce, ale toto by bez něj nefungovalo. Film, který si pravděpodobně na dost dlouho vysloužil místo v mé topce. Holky by si za tu přirozenou krásu taky zasloužili na můj profil, ale to ještě zvážím.