Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Šinseiki Evangelion

Šinseiki Evangelion (1995)

Seriál je právem řazen mezí 200 nejlepšich, pro mě patři do mé oblíbené 10. Serial je to výborný, vtipný ke konci smutný a lehce deprimující. Postavy se mi velice zamlouvají stejně jako křesťanská mytologie. Tohle je seriál který dovoluje aby ho každý pochopil jak chce - hlavně konec ( to jen tak mimochodem platí i pro EoE).

Comeback

Comeback (2008)

Comeback byl pro mě ze začátku jen napodobenina amerických sitcomů ale po shlédnutí prvních pár dílu jsem změnil názor a jsem teď pravidelný divák. Comeback je nejlepši role Martina Dejdara - jeho alterego Ozzák mu prostě sedne jako ušitý. Nesmím opomenout Matouše Rumla a jeho Lexu nebo Marii Doležalovou jako správnačku Sašu, Ivu a Tomiho Paciho kam přijdou tam přijde smích :D Dávám rozhodoval jsem se mezi 3-4* protože je to Českej sitcom 4* prostě KLASA

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Když je mi na nic tak pomůže TBBT kdyź nepomůže ani to tak asi umírám. Sheldonovi hlášky, šprt snažicí se sbalit pěknou roštěnku, komická dvojka Radž a Wolowitz jen přidávají grády. Dobrej seriálek teprve jsem skončil první serii. Prozatím dávám 3,5* ale podle mě to má velice slibný potenciál. Tak jsem dokoukal 2 a 3 a měním hodnocení na plných 5, sice během poslední serie byli i slabší díly ale vždycky jsem se těšil na dalši. 5*

Bleach

Bleach (2004)

Zajímavé dílko, docela dlouho jsem mu odolával ale teď jsem mu velice propadnul. Sfouknul jsem to celé v docela krátkém čase. Přeskakoval jsem díly co nesouvisí s hlavním dějem. - Zanupakto Unknown Tales, Bount atd. Tyhle části nehodnotím, ani je hodnotit nechci. Dávám 4**** jen kvuli tomu, že už to místy bylo opravdu velice zdlouhavé a to jsem na to koukal bez fillerů, nedokázal bych u toho vydrźet tak dlouho(5 let co to běží). Je to opravdu velice návykové.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Do 25 dílu je to výborný, sice poslední 3 díly už je to jen trochu delši. Ale to co následuje od 26-37, byla pro mě nuda, proklikával jsem se. Už to nebylo ono, se smrtí L se to všechno změnilo. Nápad a inteligene obou hrdinů jsou nadliské a výborné. Ale ta nuda z posledních dílu změnili moje hodnocení.

Džúni kokuki

Džúni kokuki (2002)

Vcelku mě mrzí, že nebyl dovyprávěn přiběh Kokkiho, to je opravdu škoda a zbytečne díly 41-45. Jinak je to dobrý pokoukání, který Vás přimo vtáhne do jiného světa :D.