Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Africa addio (1966) 

Na me to predevsim pusobilo jako zasla pohlednice ze stareho dobreho 20.stoleti, oslavy nezavislosti, obcanske valky, zabijeni, do toho vysmati urostli afrikanci na plazi v casech apartheidu a dalsi bili usedlici ze zemi na jinem konci Afriky, kde uz byl cas narychlo balit kufry, vysmati belgicti a francouzsti zoldaci v dobre placenych honech na nezbedne nouplizaky..jojo,lepsi casy asi nepridou, ale verim, ze je tam jeste porad krasne, dyt It began in Afrikakaka, prece, ne.

plakát

African Underground : Democracy in Dakar (2008) 

Velké zklamání. V prvních deseti minutách je řečeno vše, zbytek je neustále dokola omílaná vata. Navic rapovat o tom, ze nemate co jist, nejde elektrina a nemate praci nebo v pripade zenskej raperek poslouchat rymy o tom, ze se chcete dobre vdat, je kapku nuda.

plakát

Agenti nula nula (2004) 

Francouzi toci spoustu filmu, protoze to stat podporuje, coz je super, pac pak muzou vzniknout i takovydle bijaky! Myslim, ze ohledne tohodle filmu tu panuje prilisna prisnost. Film je to sice trapny, trapny a hodne drahy, ale treba scena se zmlacenim servirky byla vtipna, to ze vsechno ostatni skripalo a nudilo, no komu se to nestane. Chtel bych vas vsechny chytraky videt, jak byste si poradili se samotnym Zlem!

plakát

Akce Mutant (1993) 

Zábavný kousek o mutantech, svatebním dortu a jednom únosu. Originální akce a sposta solidních gagů.

plakát

Akce v Istanbulu (1975) 

Československá rozvědka je v polovině sedmdesátých let silná jako nikdy, její kontakty sahájí až do špiček CIA, což pomáhá zhatit plánovaný únos českého vědce. Nakonec vše hodnotí John C. Howard, šéf odboru CIA: "Vždycky jsem si myslel, že mám patent na myšlení, ale ty Čechoslováci nás od začátku převezli".

plakát

Anthropoid (2016) 

Na filmu je špatně téměř vše, od tramvaje projíždějící po novu napříč Václavákem, Geislerku "hrající" dvacítku, mizerné dialogy, děravý scénář, bezradné herce a režiséra, který neudržel opratě příběhu, natož herců. Závěrečná cca čtvrtina hollywoodské přestřelky film nemůže zachránit. V A R O V Á N Í všem, kteří příběh znají a chystali se do kina, věnujte 2 hodiny svého času něčemu jinému, ušetříte si hořké zklamání!

plakát

Appleseed (2004) 

Velmi dobry rozjezd, ktery vydrzi tak do pulky. Potom je vse, co by mohlo vyrazneji rozvijet pribeh, a ze toho nebylo malo, nekompromisne utopeno ve snadno predvidatelnych klise jak z pera prumerneho holywoodskeho scenaristy. Vizualni orgie nastesti pokracuji a s napetim ocekavate rozuzleni, prestoze je od jiste chvile jasne citelne. Celkovy potencial ovsem zustava nevyuzit. Cim se to stalo? Kde je japonska anime poetika, ktera me pro tento zanr ziskala? Toto je totiz jen velmi slusny poamericteny produkt, i kdyz stale velmi solidni. 3 1/2*.

plakát

Bang Bang Club (2010) 

Bang bang you're dead..what did you expect? Aj tak sme stále frajeri s drahymi foťákmi..někdo jezdí na lyžích po skalách, někdo na motorce a někdo fotí v dešti kulek. Jen žádnej pláč, každej si může vybrat, někdo vyhraje, někdo prohraje. A hlavně žádný spasitelství, pro to není ve zprávařskym šoubyznysu místo. A že v tom JARu je to kapku jináč než na tom volebnim plákátě na konci..Řemeslně průměr.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Tahle věc může dobře posloužit jako podkres na dámský jízdy. Jinak je to prázdné a falešné až běda, vydržel sem 45min a to jen kvůli tomu, že sem nechtěl zvedat celou řadu. Hlavně se nenechte přesvědčit, že to bude švanda, která se nebere vážně!

plakát

Bílá jachta ve Splitu (1939) odpad!

Boze, myslel jsem, ze to bude prvorepublikova taskarice poklesle urovne a on to byl barandovsky vylet k Jadranu, kde jen tak bokem spichli neco jako film, aby se jako nereklo. Neskutecne dialogy, zmateny naivni dej a do toho jeden zaber na onu Bilou jachtu. Hvezdou je "americky" kapitan, ktery rika jen "Yes" a "Goodbye". Toto odflaknute a ubohe dilko bohuzel postrada i kouzlo nechteneho, takze odpad!