Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (39)

plakát

Brak (2002) odpad!

Tohle fakt neni normální, větší sračku jsem za poslední dobu neviděl.

plakát

WWE Money in the Bank (2011) (pořad) 

Člověk si řiká, že si dá od WWE pauzu, ale ta mu pak naservíruje téměř dokonalé PPV. Před PPV následovalo pár týdnů v RAW, které ovládl Punk a bylo to naprosto parádní, jeho proma, prostě vše. SD MITB : Fakt pěknej MITB match, kterej nepostrádal skoro nic - velké momenty, příběh až po vítěze. Fakt napínavej zápas s opravdu nečekanym vítězem, přál jsem to Bryanovi nejvíc, ale nepočítal jsem stim, že by měl nějákou šanci, když se ocitl sám nahoře na žebříku nemohl jsem tomu uvěřit, jsem moc rád, že Vince proti němu neni vysazenej. Show vs Henry - Obca se očividně snažili, čistá výhra Henryho, dobře napsanej zápas, kterej překvapivě nenudil. RAW MITB - O něco slabší jak SD, což mě dost překvapilo vzhledem k složení zápasu, ale i tak měl své momenty, výhra Del Ria mě dvakrát nepotěšila ale dalo se to čekat. Christian vs Orton - Jejich zápasy nejsou žádná sláva a tak jsem byl rád za tu stipulation ktomu zápasu, díky které jsem čekal, kdy se toho Christian pokusí využít a.... využil, další překvapivé vítězství, které mi udělalo velkou radost. Ten závěr byl napínavej, nečekanej.... CM Punk vs Cena - Hodně jsem se bál, že Cena vyhraje čistě, žádnej pokus o screwjob, žádnej cash-in, ale bylo to přesně naopak, vyrovnanej zápas, nečekané momenty, Cena se kupodivu předvedl. Konec děsně napínavej, strašně jsem Punkovi fandil, Vincův pokus o screwjob se nepovedl, Punk zvítězil, pokus o cash-in Alberta, útěk Punka davem, prostě bomba. A co k fanouškům ? Fantazie, v publiku to žilo celou show a ten Punkův entrance jsem si pouštěl asi 10x. Asi PPV roku.

plakát

Dr. Ludsky (2011) (seriál) odpad!

Jedna smrtelně vtipná hláška střídá druhou, Maštalír se prostě pro roli slovenského House naprosto skvěle hodí.

plakát

WWE Extreme Rules (2011) (pořad) 

Moc se mi nechce rozepisovat, ale PPV opravdu slušná, po hodně dlouhé době oba Main Eventy za něco stály, jinak opět zcela NEČEKANÉ vítězství Ortona :-X a výhra Christiana, to byl moment na který se nezapomíná, po 12ti letech konečně vyhrál, škoda, že zněj WWE udělala idiota a titul prohrál hned na SmackDownu proti Ortonovi. Doufal jsem, že Christian bude mít reign aspon dva měsíce a pak dá over třeba Codyho, kterej je teď ve formě jako hrom a doufám, že to WWE nezvorá.

plakát

WrestleMania XXVII (2011) (pořad) 

Nic sem od toho nečekal a asi i kvůli tomu jsem si to parádně užil. Průměrný build-upy vynahradil ten minulý RAW, který opravdu navnadil. To, že Rock otvíral show nebylo asi nic tak nečekanýho, opět ukázal jak je skvělej za mikrákem, hláškující Rock je asi nejlepší způsob jak začít spektákl. Del Rio vs Edge - byl sem docela v šoku, když Del Rio jakožto vítěz RR(garantovaný ME na WM) otvíral wrestlemanii, ale zápas to byl dobrý a ted jen doufat, že WWE nám naservíruje feud o titul s Christianem. Mysterio vs Rhodes- Rhodes byl v poslednim měsíci skvělej, zápas dobrej a sem rád, že vyhrál Rhodes a snad to WWE nezakope a dostane se over. Corre vs Kane a spol. - To byl FAIL! myslel sem, že Corre vyhraje aby si něco nabrali, ale místo toho sme viděli 4minutovej job. SNOOP DOG - Ježis, to bylo tak trapný, nevtipný, proč tam tohle cpou ? Myslel jsem, že se hanbou propadnu. Orton vs Punk - Zápas slušnej, feud byl ještě lepší, docela nechápu proč zapadl tak hluboko do cardu, ikdyž mě mrzí, že Punk prohrál, výhra by mu docela pomohla. Cole vs Lawler - To vše co Cole dělal okolo zápasu, od jeho outfitu až po machání rukama mě pobavilo, ale bylo to moc dlouhý, možna 30 minut, to je moc a ten čas se mohl vrazit do jinýho zápasu. Pár stunnerů od Austina potěší ;) 6 tag match - Chudáci Ziggler s Morrisonem, myslel jsem, že dostanou prostor a ono prd, booking toho zápasu byl nahovno. No, někdo celej rok cestuje a maká v ringu, někdo ŠUKÁ v Jersey a prošuká se až na WM. Amerika je holt jednodušší. Cena vs Miz - Klasika, zápas o WWE Title nic moc. A restartovat Main Event na Wrestlemanii je taky kravina. Hodně mě překvapilo, že Cena prohrál (díky bohu) a vede to k feudu Rock vs Cena (popř. Miz) ta Rockova role na konci taky nic moc. TRIPLE H vs UNDERTAKER - To byl vrchol večera po kterym fanoušci totálně odpadli a neni se čemu divit. Po těch dvou zápasem mezi Shawnem a Takerem, jsem nevěřil, že tenhle zápas bude napínavej, nebo super. Ale to byl to neuvěřitelnej match a já se chytal za hlavu. Mettalica a skvělý entranc Tripse i Takera, už sem opravdu myslel, že streak končí, bylo to drama jak má být. Prostě neuvěřitelnej zápas, oba dva nechali v ringu všechno a to nezápasili pěkně dlouho. Triple H dodržel svý "I wil win, or die trying" a skoro se mu to podařilo. Ten konec ukazoval co oba v ringu nechali a zajímá mě jestli to byl Takerův selling, nebo byl na tom opravdu tak špatně. Ale klobouk dolu, showstealer nám ukázali dva čtyřicátníci. Diváci mě docela překvapili, že nebylo takový mrtvo jak sem čekal. Na 5* to neni, ale dám, už jen za zápas Triple H vs Taker

plakát

WWE Elimination Chamber (2011) (pořad) 

Od té doby co má Triple H novou pozici v WWE šla úroveň nahoru a on vtom má podle mě prsty, vůbec by mi nevadilo kdyby společnost převzal právě on. Kingston-Rio - Zápas naprosto o ničem, ale jako opener slušnej zápas, jinak k Riovi, začíná být ohranej a opravdu mě nebaví poslední dobou. SD ECH - Super zápas u kterýho sem se nenudil, předevšim vyzdvihnu výkon Drewa. 6 účastník ? Big Show ? EPIC FAIL ! bože proč ? Návrat Christiana mě potěšil asi nejvíc a doufám, že Christian vleze do feudu mezi Edgem a Riem a na WM uvidíme Triple Threat a ne že ho WWE dá opět jako vsuvku do MITB, který stejně nevyhraje. Trish by si příště měla promyslet jaký boty si vezme, když půjde do ringu, ale její návrat potěšil. Lawler vs Miz - Jestli to byl Lawlerův poslední zápas (doufám že jo) tak se nemá za co stydět, zápasu dost přidal i Cole, tim svym všim okolo Mize. Aspoň, že Miz obhájil titul čistě. RAW ECH - Zápas potahal Sheamus a hlavně Morrison, kterýmu jsem u konce držel palce aby vyhrál, zasloužil by si to, ale bylo jasný, že to neni možný, kdo jinej by mohl vyhrát a jít do ME na WM než Cena se svými Fruity Pebbles, tušim po 7 nebo po 6 zasebou. Kéž by zůstal u reklam na děcké granule... A jak se vyjadřuje ktomu Rockovu segmentu ? bože, jestli to dopadne nějakým podaváním rukou na WM tak to bude tragédie.

plakát

WWE Royal Rumble (2011) (pořad) 

Další dobrá PPV od WWE se skvělou atmosférou, fanoušci tady byli naprosto úžasní. Edge vs Ziggler - Zápas večera, u Edge sem nevěřil vlastním očím když použil EdgeCator, což sem u něj dlouho neviděl. Edge opět nebyl prezentován jako superman a vyhrál díky svojí vychcanosti a killswitch na konci by mohlo naznačovat feud s Christianem (kéž by) Miz vs Orton - Dobrý zápas, nic víc, nic míń. Divas - No nepochopil sem přidání Eve do zápasu, která je absolutně mimo storyline a vše okolo. Royal Rumble match - Smíšený pocity, kde mě potěšili takové maličkosti. Začnu trojicí Punk-Regal-Bryan, prostě geniální a překvapilo mě, že diváci tohle ocenili a pochopili. Co se týče návratů, tak jsem o Nashovi a Bookerovi četl hodně, ale moc jsem tomu nevěřil, ale poté co jsem zaslechl jejich themes ? totální mark-out, Booker T měl největší pop v WWE za poslední dobu, to samé Nash, překvapili mě diváci, že poznali... Dominance Nexusu která byla slušně nabookovaná, ale mám zní smíšené pocity.. Ale příchod superceny, který do minuty vyhodil všechny členy Nexusu, no.. debilita prostě. Ještě větší debilita byl Hornswoggle, já ho prostě tak nesnášim a to, že dostane víc prostoru v Rumble match než třeba Swagger, Kane a další je absolutně mimo mísu. Chavo Guerrero, který rozdal spoustu 3 Amigos a sklidil pop od lidí, vzpomínka na Eddieho... prostě super. Rey Mysterio vyřadí Kana a Swaggera, který ztěch dvou opět udělal šašky. Marella - bez komentáře, další zbytečná zbytečnost. A nakonec vítěz, Alberto del Rio, v tomhle jsem neutrální a uvidíme co se ztoho vyvrbí. Doufal jsem, že by se mohl Triple H objevit jako č.40, ale bohužel, snad se brzo dočkám. A ještě jednou velká pochvala pro diváky.

plakát

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (2010) (pořad) 

Velké překvapení od WWE, card vypadal hodně dobře, ale nečekal jsem nic, ale tahle PPV možná předčila i Hell in a Cell a pro mě je to asi PPV roku. Kvalitní opener Swagger vs Ziggler vs Kingston, škoda, že zápas byl ovlivněn nedostatkem času, ale i tak, jako opener hodně kvalitní zápas. Divas match docela překvapil a měl tam 1-2 momentíky. Sheamus vs Morrison ? ZÁPAS VEČERA, tihle dva si v ringu opravdu sednou a je dobře,že dostali tolik prostoru, prostě skvělej zápas do kterýho se zapojilo i publikum. Tag Team match asi ani nebudu hodnotit, jen takovej build-up k Main Eventu. Orton vs Miz nečekal jsem nic od tohodle, ale tragédie to rozhodně nebyla, slušnej zápas. Kane vs Edge vs Mysterio vs Del Rio, další skvělej zápas, ikdyž jsem ze začátku nadšený z přídání mexické dvojice nebyl, kvalitě zápasu pomohlo a všichni vněm sehráli nějakou roli + dlouho očekávaný 10 titul pro Edge je třešnička. Pak přislo myslim promo Rhodse a santa show, docela to shodilo do tý doby téměř bezchybnou PPV . Main Event žádná sláva, ale ani taková tragédie. PPV bych hodnotil 9,5/10 zápasu o WH Title, od tý doby tak 7,5/10, ale tady dávám 5, protože WWE se opravdu překonala.