Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (133)

plakát

Zápisník smrti (2006) 

Seriál jsem neviděl, ale film má v celku zajímavý, originální a chytře propracovaný příběh, skvělé herecké výkony a dobrou hudbu, ale vzhledem k tomu že má jen 126 min tak nezbývá mnoho místa pro detailnější vykreslení postav a tím film trpí asi nejvíce a efekty také mohly být o něco lepší. I přes tyto malé nedostatky je Zápisník smrti vysoce kvalitní film, který mě při sledování naprosto pohltil a proto nemohu dát méně než plný počet.

plakát

Dva výtečníci (1977) 

Film má opět velmi vtipný příběh, skvělou hudbu a samozřejmě spoustu úžasných a vtipných scén se Spencerem Hillem. Hlavní zápletka kolem pašeráků drog se začne projevovat až po delší době čímž trocu trpí děj, le jinak má film velice pohodovou atmosféru a i přes trochu delší stopáž rozhodně nenudí.

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí je jeden z nejlepších filmů Spencera a Hilla. Film má chytlavý a vtipný příběh a krásnou hudbu, pro mě jsou Spencer a Hill ta nejlepší filmová dvojice. Tento film stejně jako řada jejich dalších je klasika, která mě dokáže pobavit zonvu a znovu.

plakát

Kannazuki no miko (2004) (seriál) 

Kannazuki no miko je vskutku nádherný seriál s chytře propracovaným a napínavým dějem, hezkou animací, dobře propracovaným prostředím a postavami, krásnou hudbou a postupně nabíra na tempu. Sice je tu opět scénář, kdy někdo chce zničit svět a vyvolení se mu v tom snaží zabránit, ale i tak se jedná o velmi chytlavé anime. Co mě opravdu potěšilo byly souboje, kterých tam není moc tudíž dávají větší prostor zbytku seriálu a hlavně komplikovánému vztahu Himeko a Chikane, comě ještě potěšilo byl opravdu skvěle zvládnutý závěr.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Hvězdnou bránu jsem z počátku nesledoval, protože jsem myslel že to bude hloupost, ale jednou když jsem přišel ke kamarádovi tak to zrovna sledoval a tak jsem se přidal....a od té doby jsem viděl všechny díly. Je pravda že zprvu měl seriál slabší rozjezdnýbrž rozzuzlení mytologického pozadí a hloubková charakteristika hlavních postav přišly až v pozdějších sériích. 1.série - 60%, 2.série - 75%, 3.série - 90%, 4.série - 90%, 5.série - 95%, 6.série - 85%, 7.série - 90%, 8.série - 95%, 9.série - 90% a 10.série - 90%.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Co vlastně jako diváci od filmu očekáváme? Kvalitu? To jistě ano, ale co to vlastně kvalita je? Nezapomenutelné okamžiky, emoce, jedinečnost, pobavení, napětí a to tenhle film všechno nabízí. Ale ta bizarní kombinace televizní reality show a příběhu indického chlapce z venkova mi sice z počátku moc neseděla, ale nakonec nebyl problém se stím ztotožnit a musím uznat že si film 8 oscarů opravdu zaslouží.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Drž hubu je opravdu skvělá komedie, plná vtipných momentů, skvělých hereckých výkonů zejména Jeana Renoa a Gérarda Depardieua a dobré hudby. Celý film jsem se skvěle bavil.

plakát

X (2001) (seriál) 

X se, díky propracovanosti postav, prostředí a příběhu, řadí mezi nejlepší. Plné hodnocení si hlavně zaslouží druhá polovina seriálu, která se již začíná zabývat boji, jednotlivými postavamia jejich pohnutky, sny, cíli a důvody jednání. V celku se jedná o chytře propracovaný a chytlavý seriál.

plakát

Sahara (2005) 

Sahara sice není kdo ví jak originální, ale jinak v celku akční a vtipná. Podle mě je to skvělý odpočinkový film.

plakát

Van Helsing (2004) 

Van Helsing je celkem povedený film, sice příběh moc originální není, ale animace v celku ujdou a zahrané je to také dobře. Takže v celku se jedná o dobrý film na večer.