Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (51)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Něco co má v popisku Válečný / Životopisný / Thriller / Drama a ve finále je to propagandistická vymývárna o homosexualismu.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Tohle jsem už viděl a né jednou, zase tam vlaje vlajka, zase se tam vedou ty samé kecy o svobodě, zase....... však to známe. Americká propaganda nic víc nic míň.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Já to nepochopil, nepochopil to, jak to může mít takové hodnocení, tak to raději ani nehodnotím. Jde to uplně mimo mě, tak buď jsem divnej já nebo ti co v tom vidí to co já né. Zaplať pán Bůh, že to tak je,

plakát

Atlas mraků (2012) 

Homosexuální linka tomu ubrala hvězdu. Né, že bych byl proti homosexualitě zaujatej, ale sem se to zkrátka nehodilo. Na druhou stranu chápu nezbytnost a módnost tohoto "problému".

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) 

Jen pro otrlé diváky TV Nova, ostatní musí trpět, raději, ale přepínají. To by nevydržel ani sadomasochista. Korunu tomu nasadily žebříčky oblíbenosti z seznam.cz, tak to už opravdu nevím, co tím chce Vachler říct nejoblíbenější herec nějaký pan nevím kdo, a herečka Adamovská, chce se mi zvracet.

plakát

Mňága - Happy End (1996) odpad!

Filmy Petra Zelenky jsou jen pro určitou skupinku lidí, my průměrná většina se raději podíváme na něco "normálního" o čem sám " velký " tvůrce Zelenka tvrdí, že je to brak a že jen on točí kvalitu, které my obyčejní nerozumíme.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Vždy si rád počtu názory "top kritiků", kteří zde mají svoje názory vždy jako první, díky bodům, které dostávají i za to, že ohodnotí každý den večerníček. A kteří podle bodování musí každý den zhlédnout minimálně 10 filmů, aby se do top bodování vešli. Jejich názory pak samozřejmě bývají na výši. Pro nás "obyčejné" diváky, kteří si vychutnáme každý film, který si po zralé úvaze vybereme a proto nemusíme čumět na vše jako oni, pro nás je tento film velice nadprůměrný a proto ho nemusíme hodnotit, názorem který zde popsal také jeden kritik, že celá sága je natolik dějově chudá, že by stačilo natočit jen tři filmy a né osm. Názor opravdu inteligentní člověka co knihu ani nečetl a při dívání se na všechny filmy o Harrym stačil sledovat i Superstár, Ordinaci a Ulici, aby mu neutekl bod do hodnocení. Děkuji, ale takové komentáře si nechte.

plakát

Pelíšky (1999) 

S odstupem času, a po několikátém zhlédnutí, nic výjimečného, krom zachycení atmosféry té doby.