Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Film víc než splnil má očekávání. (Knížku jsem nečetla, tu si šetřím až na léto.) A mile překvapil, bála jsem se, že to bude citová ždímačka už prakticky od začátku. Pro někoho možná i byla, ale já se 99% filmu smála a slzám věnovala jen to 1 zbylé procento. Emilia rozkošná, co ta dokáže vyvádět s obočím, to se prostě musí vidět. Spolu se Samem tvořili krásný pár a já už se těším, až se na to někdy podívám znovu. A teď si jdu znovu poslechnout OST, jednou mi to ve filmu nestačilo.

plakát

Shineui (2012) (seriál) 

Před několika dny dokoukáno a ještě dnes na tenhle seriál myslím. To už se mi dlouho nestalo. Zpočátku jsem měla trochu obavy, Arang and the Magistrate mě bavil mnohem víc. Seriál byl ale díl od dílu lepší, až vygradoval v dechberoucí závěr, díky kterému se mé hodnocení usídlilo na pěti hvězdičkách. Soundtrack mi burácí v iPodu, ústřední dvojici to neskutečně sluší, ačkoliv je Hee-seon Kim podstatně starší; chiruržka postupně ztrácí na potřeštěnosti a generál má zřejmě osobního kadeřníka, jelikož střídá účesy jak na běžícím pásu. Ne, tomuto seriálu opravdu nemám co vytknout, nejenže jsem tentokrát neměla chuť přeskakovat různé pasáže, ale naopak jsem se nemohla dočkat dalších epizod a dokonce bych uvítala ještě pár dílů navíc.

plakát

Gongbooeui sin (2010) (seriál) 

Ačkoliv je námět dost ohraný, Korejci si s ním dokázali vyhrát natolik, že jsem seriál měla zhlédnutý za tři dny. Panoptikum učitelů speciální třídy je úžasné - matikář, kterého by Komenský za jeho přístup moc nepochválil; angličtinář, jehož anglickou slovní zásobu tvoří slova excellent, brilliant a English; korejštinářka, která mi celou dobu připomínala Xenu; koktavý stydlín (co že to vlastně učil?) a učitelka-neučitelka-kamarádka. Přidejte k tomu právníka se zvučným hlasem, který má celou tuhle skvadru na povel a vznikne vám velice příjemná podívaná. Normálně bych dala čtyři hvězdičky, ta pátá je za to, že jsem najednou dostala hroznou chuť na matematiku. Jen bych nejspíš musela, stejně jako korejští studenti, začít pěkně od začátku.