Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (32)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tak jsem se dočkal a poprvé dostal pořádně přes držku od Star Wars. Podle nadšených ***** hodnocení si začínám myslet, že v kině běžely dvě verze filmu a já schytal tu špatnou. Bohužel nemám odvahu jít na to podruhé, abych si to potvrdil. Ano, jsem fanoušek Star Wars, ano koukám na to už od dětství a ano hodně jsem byl natěšený před premiérou, ale pak přišel ten pád na hubu. *SPOILERS* Asi v půlce filmu jsem si uvědomil, že mě to zatím nijak netáhne k tomu, abych to zhlédl v brzké době znovu, ale říkám si oukej, rozjede se to. A Taky že ano, nakonec přišel epický fight mezi Kylo Renem a Lukem...vlastně nepřišel, jen jsem se vrátil zpátky na gympl do hodiny chemie a viděl sublimaci v praxi. A mně jen padla čelist, že se takhle zbytečně zbavili jedné z hlavních postav, která, ruku na srdce, táhla z větší části celý film. Ale co, máme tady ještě Snoka, největšího záporáka v nové trilogii, který je opředený tajemstvím a já se těšil, jak konečně zjistím něco blíž o této postavě, třeba co je zač, jak získal svou sílu, co vše dokáže, když může dokonale číst všem včetně Kyla myšlenky...A nebo si zahrajeme na ražniči a celou postavu spláchneme do záchodu. Taky možnost. Nevadí, stále tady máme Finna, Poea, Rey a záporáka, který ovšem nesahá předešlým záporákům ze Star Wars ani po kolena, nevzbuzuje ve mě strach a nedokážu si představit, že by to měl být hlavní záporák v dalším díle. Ale kdo, když z hlavního adepta jsou teď už jen dva poloviční. Teď ke kladným postavám. Máme jich ve filmu dost, ale ať jsem se snažil sebevíc, nedokázal jsem se s žádnou z nich sžít a kdyby kterákoliv z nich umřela, asi bych u toho ani nemrknul. Nakonec ještě doplním, že je super, že máme ve filmu i asiatky, abychom to měli multikulti a nikdo se necítil offended. Příště už jen přidat muslimskou transexuální lesbičku, raw bio paleo vegan gluten free jídlo do space baru a budeme tu mít všechno. Sečteno podtrženo tu máme podprůměrné Star Wars a fakt tomu nedám 5* jen proto, že to má nálepku Star Wars jako spousta místních recenzentů. 2* dávám za dobrý začátek, dějovou linku wookie a černooranžovobílý pták ve Falconu, Carrie Fisher, Marka Hamilla, kamenem rozbitou kárku na ostrově, hudbu a efekty. Původní trilogii, pomstu sithů a Rogue One to opravdu nepřekonalo. Na devítku půjdu naprosto bez očekávání a maximálně mě mile překvapí. Držím tvůrcům palce a pevně věřím, že další díl již bude opět stát za to.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Po zhlédnutí páteho dílu jsem si řekl "nejlepší díl, ale chyběly mi tady závody". Šestka vyplnila moje očekáváni na 100% a ikdyž tam bylo pár přehnaných scének (například skok Vina Diesela na dálnici při scéne s tankem) tak jsem si tento film velmi užil. A když na konci filmu pustili úryvek z Tokio driftu, tak jsem si říkal "nechali jste naživu Letty, nechte přežít i Hana". To už by bylo ale asi moc a nejspíš se mi to v sedmičce nevyplní, ovšem poslední scénka s Jasonem Stathamem to zase krásně otevřela. Ať už je v kinech sedmička. Dle mého názoru se jedná o nejlepší díl série a dávám mu 88%. Přeci jenom si musím ještě nějaká procenta nechat na sedmičku :)

plakát

European Poker Tour (2005) (pořad) 

EPT je jedna z nejlepších pokerových sérií. Český komentář není rušivý a dobře v pořadu sedí. A pro ty co píšou že poker hrají jenom gambleři, můžu říct, že jste buď blbci, nebo nevzdělaní lidi v oblasti pokeru. Víc se k tomu nemá cenu vyjadřovat, protože dotyční si stejně budou stát za svým i když o tom nic neví.

Poslední hodnocení (561)

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál)

odpad! 26.12.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) (S01E02)

04.09.2022

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) (S01E01)

04.09.2022

Top Gun: Maverick (2022)

18.07.2022

Free Guy: Hra na hrdinu (2021)

22.08.2021

The Mandalorian - Kapitola 14: Tragédie (2020) (epizoda) (S02E06)

19.12.2020

The Mandalorian - Kapitola 15: Přesvědčení (2020) (epizoda) (S02E07)

19.12.2020

The Mandalorian - Kapitola 16: Záchrana (2020) (epizoda) (S02E08)

19.12.2020

The Mandalorian - Kapitola 13: Jedi (2020) (epizoda) (S02E05)

27.11.2020

Reklama

Ovládací panel
2 body